Mozdulj! - Ingyenes programmal készülnek a Sportarénában

Már csak néhány nap, és újra megnyitja kapuit a sportolni vágyók előtt Magyarország legnagyobb sport- és életmód fesztiválja, a Fitbalance. Október 13-án 8000 négyzetméteren minden az egészségről és a mozgásról szól majd a Papp László Budapest Sportarénában: közel 100 edzővel, 50 kiállítóval, 12 különböző mozgászónával és több mint 100 izgalmas programmal várják az érdeklődőket a szervezők. Az eseményre a belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. (x)

A legnagyobb fitneszguruk egy helyen

A Fitbalance 13 éves története során már több mint 200 000 embert mozgatott meg Magyarországon. Vasárnap a Papp László Budapest Sportarénában ismét várja a sport és egészség iránt érdeklődőket. Az ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött rendezvényre a www.fitbalance.hu oldalon lehet jelentkezni.

Van miért: a legnépszerűbb helyszínen, a nagyszínpadon egymást váltják majd a sztáredzők, mások mellett Rubint Réka, Katus Attila és Tatarek Rezső, akik alaposan megizzasztják majd a tömeget. A színpad házigazdája a népszerű sportriporter, Szujó Zoltán lesz.

Minden korosztálynak

Magyarország legnagyobb sport- és életmód fesztiválja 8000 négyzetméteren közel 100 edzővel, 50 kiállítóval és több mint 100 izgalmas programmal várja a mozgás szerelmeseit. A rendezvény 12 tematikus mozgászónájában csoportos órákon vehetnek részt a látogatók: a tekerni vágyókat a spinning terem várja, de lesz pilates, jóga, bodyart, zumba, crossfit és még számos trendi edzésforma, amit bárki kipróbálhat. Az interaktív sportági bemutatók, játékok fiatalok és idősebbek számára aktív kikapcsolódást jelentenek. Azokra az édesanyákra is gondoltak a szervezők, akik gyermekükkel érkeznek: a kisebbeket a Fitbalance Kids és az élsport zóna várja, rengeteg aktív programmal.

Újdonsággal készülnek

Újdonság a Fitbalance Plusz: ez a zóna minden egyes eseményen más-más témára fókuszál majd, első alkalommal a rekreációra. Miért? Mert arról már rengeteget hallhattál, hogyan teljesíthetsz egyre magasabb színvonalon választott sportágadban, arról viszont még mindig nem esik elég szó, hogy hosszabb távon csak akkor tudod megőrizni ezt a színvonalat, ha a bemelegítésre, rekreációra és rehabilitációra is elegendő figyelmet fordítasz. A Fitbalance Plusz programjai ezért a bemelegítés és a nyújtás fontosságára hívják fel a figyelmet, hogy elkerülhetők legyenek a sportsérülések, míg a sportrehabilitációval kapcsolatban is kaphatnak hasznos tanácsokat a látogatók.

A lélek dolgai

A Női Zónában a test mellett a lélek is kiemelt figyelmet kap: pódiumbeszélgetések, sztárinterjúk, szaktanácsadások váltják majd egymást. A zóna műsorvezetője Tatár Csilla lesz, aki évek óta az egészséges életmód elszánt nagykövete – többek között Marton Adriennel, Gajdos Tamással, Gregori Dórával és Wolf Katival beszélget majd.

A kiállítók között megtalálhatók lesznek táplálékkiegészítőket, sporteszközöket forgalmazó cégek, edzőtermek, sportmárkák is, így a kezdők segítséget kaphatnak az egészségesebb életmód kialakításához, a haladók pedig a nagyobb sportteljesítmény eléréséhez.

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Ez a 3 csillagjegy, ha tehetné, egész nap csak aludna.
Lifestyle
A napszúrás komoly állapot, de megfelelő elővigyázatossággal és a tünetek időben történő felismerésével megelőzhetjük a súlyos következményeket.
Sztárok
Amióta a fejére került a korona, III. Károly királynak konkrét elképzelései vannak arról, miképpen alakítaná a monarchiát a jövő nemzedékei számára – fia, Vilmos herceg azonban nem egészen ért vele...