Lifestyle

Közel az ötvenhez is bombaformában Geszler Dorottya – Ez a titka

Az egykori műsorvezetőnő most elárulta csodás külsejének titkát.

Karrierváltás

Geszler Dorottyát műsorvezetőként ismerte és szerette meg az ország. A Táncművészeti Főiskolát végzett televíziós azonban tíz éve a sport világában épített új karriert, pilátes edzőként dolgozik, aminek köszönhetően közel az ötvenhez is tökéletes alakkal büszkélkedhet. Manapság gyakran esik szó a karrierváltásról, arról, hogy valaki a szakmájában eltöltött évtizedek után teljesen más, új területen próbálja ki magát és lesz sikeres. Dorottya életében is eljött ez a pillanat, találkozása a pilátes edzésformával pedig szinte sorsszerűnek mondható. "Több, mint tíz évvel ezelőtt találkoztam először ezzel a mozgásformával, és rögtön úgy éreztem, hogy ezt tanítani is szeretném. A táncpedagógus diplomám már megvolt, de sosem használtam. Amikor utánajártam, kiderült, először aerobic oktatóként kell vizsgázzak, csak utána jöhet a pilátes. Itthon és külföldön is képeztem magam. Mivel ennél a típusú mozgásnál nagy hangsúly van a gerincen, ezért fontosnak tartottam, hogy ne gyorstalpalón végezzem el az oktatói tanfolyamot, hiszen a vendégeim egészsége mindennél fontosabb." – kezdi Geszler Dorottya, aki október 13-án a Fitbalance-on is edzést tart majd a Budapest Sportarénában.

Lapozz, a cikk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Sztárok
Metzker Viki is bekerült a nyertesek közé a Joy Social Media Award díjátadón, méghozzá a #Hallgasshazait kategóriában.