2021 legyen a te éved - Ingyenes önfejlesztő konferenciával készülnek

2020 semmilyen szempontból nem olyan év volt, amit elképzeltünk. Sokunk számára a lelkileg megterhelő időszak a mai napig tart, viszont nem kell, hogy 2021 is ilyen nehéz legyen! (x)

Egy kiegyensúlyozottabb évért

Az ingyenes online Önfejlesztő Konferencián olyan önismereti technikákat, gyakorlatokat, és fontos elméleteket ismerhetsz meg, amelyek segítségével a 2021-es év sokkal kiegyensúlyozottabb lehet számodra is. A konferencia témái változatosak, de egy mindegyikben közös: a személyes fejlődésedre adnak lehetőséget. Útmutatót kapsz többek között a nehéz helyzetek megoldására, gondolkodásmódod fejlesztésére, és a boldogságod kiteljesedésére. Kérd az ingyenes jegyedet ide kattintva!

Ez a nap az önfejlesztés jegyében fog telni, ahol 21 kiváló hazai szakértőtől tanulhatsz, és olyan hasznos gondolatokkal távozhatsz, amelyeket akár már aznap használni tudsz.

Szakmai kiválóságok

Olyan csodálatos előadók lesznek ebben a segítségedre, mint Prof. Dr. Bagdy Emőke, aki megmutatja, hogyan lehetsz boldog akár egy válsághelyzet közepén is. Dr. F. Várkonyi Zsuzsa el fogja mondani, hogy mi formálja a személyiségedet, és mi rejtőzik a döntéseid mélyén. Dr. Buda László, pedig bemutatja egyedülálló rendszerét, amely megtanítja, hogyan lehetséges építően hozzáállni az élet nehéz helyzeteihez.

E témák mellett szó lesz még a családi kapcsolatainkról, félelmeink legyőzéséről, egészséges életmódról, sikerről és az azzal kapcsolatos tévhitekről, karrierről, és arról is, hogyan tudsz kihozni magadból még többet. Bármelyik számodra érdekes témát megnézheted online, a kanapéd kényelméből. Ráadásul, az egész napos rendezvényt élőben, teljesen ingyenesen követheted!

Már több mint 7000-en ott lesznek. Te se maradj le, regisztrálj most ide kattintva!

Lead fotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!