Lifestyle

Csodás véletlen: ugyanazon a napon hozták világra gyermekeiket az ikerlányok

Az egypetéjű ikertestvérek számára egyáltalán nem szolgálnak meglepetéssel a dupla születésnapok, azonban ilyesfajta egybeesésre még ők sem számítottak.

Eltéphetetlen varázsfonal

Születésük pillanatától fogva különleges, semmi máshoz sem fogható kötelék kapcsolja össze az ikergyermekeket. Egy olyan láthatatlan varázsfonalról van szó, melyet még az élet legvadabb viharai sem tudnak eltépni: mely akkor sem szakad meg, ha a testvéreket messzire sodorja egymástól a sors. Nem ritkán tanúi lehetünk, hogy az (egypetéjű) ikrek életét hihetetlen véletlenek is színesítik. Vagy mégsem véletlenekről volna szó? Lehet, hogy a végzet e különös, apró egybeesések révén tudatja velük - és velünk -, hogy az ikerkapcsolat tényleg egy életre szóló, mély és gyönyörű elköteleződés?

Jill Justiniani és Erin Cheplak egypetéjű ikertestvérek. A két nő tehát ugyanazon a napon született, de ez csak a legelső a kettejük közötti azonosságok végeláthatatlan sorában. Érdekes például az is, hogy a két fiatal lány szinte egyszerre esett teherbe - már ezt is egyfajta égi jelként értelmezhették, azt azonban még a legmerészebb álmukban sem gondolták volna, hogy kisbabáik ugyanazon a napon születnek majd meg.

Márpedig épp ez történt: az ABC cikke szerint Jill és Erin ugyanazon a napon nézett anyai örömök elé, ráadásul ezzel még nem is ért véget számukra a hajmeresztő meglepetések sorozata - mindkettejük álla leesett attól, ami kisvártatva kiderült a két újszülöttről.

Fotó: 123rf

Lapozz tovább, a cikk folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Noha Vándor Éva lassan már a hetedik X-hez közelít, ez egyáltalán nem látszik rajta: a Jászai Mari-díjas színésznőnek semmi oka panaszra, hiszen napjainkban is fantasztikus formában van.
Sztárok
A hosszas kaland végén Timi nyerte el Árpa Attila szívét, aki jelenleg úgy gondolja, az idő fogja elmondani, hogy működőképes-e a kapcsolatuk.