Lifestyle

Így oszd be a szabadnapjaidat 2022-ben, hogy a legtöbbet pihenhess

Mutatjuk a 2022-es éves munkaidő naptárt, amivel már kezdheted is a jövő évi tervezést.

Újév

Nincs is rosszabb, mint amikor egy hétfői napon kiderül, hogy a szombat áthelyezett munkanap lesz, te pedig már betervezted aznapra előre az összes létező programodat. Nos, ez a kellemetlen szituáció könnyen elkerülhető, egy éves munkaidő naptár kéznél tartásával. Egy jól vezetett munkaidő naptár minden magyar dolgozó jó barátja, hiszen elárulja mikor lesznek munkaszüneti napok, mikor számíthatunk váratlan áthelyezett pihenőnapra, vagy a már említett - és sokak által ki nem álhatott - hétvégi munkanapra. A penzcentrum.hu elkészítette a 2022-es év munkaidő naptárát, amivel könnyen előre tervezhetjük akár a jövő évi szabadságunkat is, hogy azok a munkaszüneti- és ünnepnapokhoz igazodva még hosszabbak legyenek. Lapozz és mutatjuk!

naptár munkaidő tervezés fiatal nő

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Vasárnap a 89 éves, világhírű olasz divattervező, Giorgio Armani nem mindennapi showja zárta a milánói divathetet, aki egy mesebeli téli kertet álmodott meg a 2024-es őszi-téli kollekciójában.
Lifestyle
Milliók döbbennek meg a friss internetes bejegyzések és hírek kapcsán - azt mondják, fogalmuk sem volt erről. Az egyik márka telefonjai ugyanis egy titkos mikrofonnal vannak ellátva.
Lifestyle
Már egy kis adag is halálos lehet belőle, hiszen ötezerszer erősebb a heroinnál. Az elefántdrog már Európában van.