Ekkor érhet véget Magyarországon a koronavírus-járvány az asztrológus szerint

A Mars, Jupiter, Plútó, Szaturnusz stellium hatás figyelhető meg a vírus hazai alakulásánál.Vendégszerzőnk, az asztrológus Somogyi Kitti előrejelzéseit mutatjuk!

Időben léptünk

Az új koronavírus-járvány végét illetően a tudományosan megalapozott tények mellett, számos teória látott már napvilágot, mint például Stephen Hawking professzor elmélete a fertőzésekkel kapcsolatban vagy Nostradamus rejtélyes jövendölései 2020-ra. Alábbi cikkünkben egy szakértő az asztrológia szemszögéből vizsgálja a helyzetet, ám természetesen mindenki saját maga döntheti el, milyen megközelítés szimpatikus számára és mi segít neki átvészelni ezt a nehéz időszakot.

Így látja az asztrológus

Somogyi Kitti asztrológus, a Asztroveritas.hu szerzője a csillagok állása alapján elemezte a kialakult helyzetet, ezt olvashatod az alábbiakban.

Hazánkban az óvintézkedések megfelelően voltak időzítve, megelőzve a 2020. március 9-e körül induló Mars, Jupiter, Plútó, Szaturnusz stellium hatását a Bakban. Ez azt mutatta, hogy jól használták ki a Mars adta lehetőségeket. Nemcsak a vírus harcol, hanem mi is felvettük vele a kesztyűt. A fényszögeknek van egy olyan tulajdonsága, hogy a magunk oldalára állíthatjuk őket, ha idejében lépünk és nem várjuk meg, amíg a helyzetek kontrollálhatatlanná válnak. A Bak és a Szaturnusz a törvényt, a rendet és a szigort is jelképezi. Ha ezt kihasználjuk, akkor a megfelelő szabályok bevezetésével jelentősen visszavethetjük a vírus terjedését. A Szaturnusszal lezárhatunk, akár fizikai térben is helyeket, épületeket, nagyon hasznosak ennek a bolygónak a határokat felépítő ereje is. Ebben az esetben, sokat segíthet a karanténok bevezetése. Lapozz a folytatásért!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!