Lifestyle

Így éld túl az anyaságot: egyetlen tanácsot adott a nagymama a lányának, ami mindent megváltoztatott

A túlterhelt háromgyerekes anyuka a legjobbkor kapta meg a tökéletes nevelési tanácsot az édesanyjától, amit az internet népével is megosztott.

"Hogy a csudába képes egy ember ennyi mindent megtenni?"

Ezt a kérdést sok anya teszi fel magának. Különösen a szülés után, amikor úgy tűnik, hogy az élet azt várja el tőlük, hogy gondoskodjanak újszülöttjükről, szerezzék vissza szülés előtti alakjukat, térjenek vissza dolgozni és tartsanak rendet és tisztaságot a házban - persze mindezt egyszerre. Ez a bizonyos kérdés teljesen eluralkodott Monica Murphyn is, egy hónappal azután, hogy életet adott harmadik gyermekének, miközben még mindig lábadozott a császármetszés után és gondoskodott a többi gyermekéről is – írja a Today.com. Murphy szerencséjére az anyjának volt egy tökéletes tanácsa, amivel enyhíteni tudta lánya zaklatott elméjét. Részletek a galériában!

Instagram-bejegyzésben Monica felírta tömeges tennivalóinak listáját, amely a következőket tartalmazta: - dolgozni - fenntartani a tiszta otthont - két gyereket egyszerre szoptatni - jelen lenni a gyerekek életében - időt szakítani a férjére - tápláló ételeket fogyasztani - kapcsolatot tartani a barátokkal - jelen lenni a közösségi médiában - programokat tervezni a gyermekeknek Ezt követte az égető kérdés: „Hogy a csudába képes egy ember mindezt megtenni?”
Kattints a további képekért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.