Lifestyle

Bérgyilkosokkal akarta megöletni játékfüggő szerelmét egy budapesti nő

A 49 éves nő - aki ellen a Fővárosi Ügyészség nemrég vádat emelt - másfél évvel ezelőtt elégelte meg, hogy társán teljesen eluralkodott a játékszenvedélye. A két ember kapcsolata olyannyira megromlott, hogy a nő úgy érezte, ebből a lehetetlen helyzetből csak egy kiút létezik...

Verőlegényeket toborzott, hogy revansot vegyen az élettársán

A 24.hu cikke szerint a nőnek elege lett abból, hogy társa folyamatosan sértegeti, így aztán elhatározta, hogy bérgyilkosok segítségével szabadul meg szerelmétől. Egy 39 éves munkatársához folyamodott tanácsért, aki egy 32 éves fiatalemberhez irányította. A nő Budán találkozott az illetővel, s rögvest elő is adta neki kegyetlen tervét, a férfi azonban közölte, hogy emberölésre nem hajlandó, két ismerőse azonban vállalta, hogy alaposan elveri a célszemélyt. A nő egy másik budai találkozón a két verőlegénnyel is kapcsolatba lépett...

A nő a két verőlegénytől is azt kérte, hogy tegyék el láb alól az élettársát, ők azonban csak arra tettek ígéretet, hogy 5 millió forint ellenében súlyosan megverik. A nő vállalta, hogy előteremti az összeget.
Kattints a további képekért!

John Wayne az 1940-es évektől egészen az 1970-es évekig az Egyesült Államok egyik legnagyobb jelképe volt, politikai szerepvállalása miatt azonban az élete több alkalommal is veszélyben forgott.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.