Lifestyle

Így buktasd le a hazugokat - 4 trükk, amivel rajtuk üthetsz

Próbáld ki ezeket a trükköket, hiszen így 100 százalék, hogy megtudod az igazságot.

Figyelj a jelekre

Még abban az esetben is, amikor úgy gondoljuk, hogy igazán meggyőzően hazudunk, a testünk elárul bennünket. Ez pedig általában azért van, mert a hazugság figyelmen kívül hagyja a testbeszédünket. Nincs az az ember, aki tökéletesen tudna bánni ilyen esetekben a mimikájával, a testi funkcióival, miközben még a szavaira is összpontosít. Összeszedtünk négy egyértelmű jelet, amivel könnyen lebuktathatod a hazugságot. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

Mennyire őszinték az érzelmek? - A valódi érzelmek őszinték, és ezeket nem mindig könnyű reprodukálni, ezért próbáld meg meglátni, mennyire igaziak. Az érzelem akkor őszinte, ha nemcsak az arc egy része változik. Például, ha egy személy mosolyog, nemcsak az ajka mozog - a szem közelében is ráncok gyűlnek, és a szemöldök is automatikusan lefelé húzódik.
Kattints a további képekért!

Mi a sikeres állásinterjú kulcsa? Natalie Fisher, karriertanácsadó szerint csupán 5 mondaton múlik, hogy a helyszínen megkapod-e a kiszemelt pozíciót. Mutatjuk, melyek ezek.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.