Lifestyle

Kimutatja foga fehérjét a nyár augusztus utolsó teljes hetén: Szerdán tikkasztó hőségre kell számítani

Már augusztus utolsó teljes hetét tapossuk és a forróság még mindig nem szűnik, sőt, úgy fest, fel kell kötnünk a nadrágot.

Tikkasztó hőség

Jogos, ha úgy érzed, hogy a nyár egy szempillantás alatt elrepült, ha arra gondolsz, hogy augusztus utolsó teljes hetének majdnem közepén járunk. Ilyenkor már azt hinnénk, kicsit enyhül a forróság, azonban még csak most kell felkészülnünk az igazi hőségre. Mutatjuk, mit hoz a szerda.

Európa legnagyobb része fölé délnyugat felől egy anticiklon nyúlik be, emiatt napos, többnyire száraz az idő, inkább csak a hegyek környezetében fordul elő kevés helyen zápor, zivatar. Afrika felől - különösen a Mediterráneum vidékére - forró levegő áramlik, többfelé mérnek 35 fok fölötti hőmérsékletet, de Spanyolországban a csúcsérték eléri a 40, 41 fokot is, emellett az éjszakák is enyhék. Az időjárási frontok a kontinens északibb területein vonulnak, így főleg arrafelé fordul elő nagyobb területen csapadék.
Kattints a további képekért!

Forrás: MTI Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.