Egyszerűen nem lehet megunni: ezért a játékért rajonganak a gyerekek

Mi lenne, ha olyan autót vezethetnél, amilyen csak a fantáziádban létezik? Ha a fizika törvényeire fittyet hányva, bármilyen trükköt megcsinálhatnál vele? Hát ezért vannak oda a Hot Wheels világáért a gyerekek! (x)

Szárnyaló fantázia és száguldás

A Hot Wheels kisautókat 1968-ban azért hozták létre, hogy összekössék a szárnyaló fantáziát és a száguldást. A legtöbb Hot Wheels kisautó nem a valódi modelleket másolja, ehelyett szabadon engedi a képzeletet, őrületes járműivel kalandokra hív kicsiket és nagyokat. A járgányok között találunk létező modellekre épített, de feltuningolt gépeket, olyanokat, amik csak a képzelet szüleményei és persze ott vannak az óriási kerekű Monster Truck szörnyetegek is, amik számára nincs akadály. A közös bennük az, hogy a Hot Wheels minőségnek köszönhetően mindegyik bírja az ütközéseket és szuperül gurul.

hot wheels pályák city monster trucks

Kerek a világ

Persze ez csak a kezdet. A Hot Wheels létrehozott egy olyan pályákból és készletekből álló rendszert, amelyből komplett világ építhető és ahol ezek a járgányok igazán meg tudják mutatni, mire képesek. A készletek között találunk kaszkadőr trükköket, hurkokat, autómosókat, kalandos sokszintes garázsokat és olyanokat is, akol egy-egy mega szörnyet kell legyőzni a kisautóinkkal.

Ezek külön-külön is élvezetes játékot tartogatnak, de a jellegzetes narancsszínű Hot Wheels pályaelemekkel szinte mindegyiket összeköthetjük egymással és így egy valódi Hot Wheels Cityt építhetünk a nappaliba, ami mindig kalandokkal vár. Sokan azt gondolják, a Hot Wheels csupán egy kisautó. Pedig ez egy olyan megunhatatlanul színes, szerteágazó játékrendszer, ami fejleszti a fantáziát, a kreativitást és önfeledt órákat tartogat.

Galériánkból kiderül, miket rejt a Hot Wheels világa.

Hot Wheels City polipos ultimate autómosó Így lehet kalandot csinálni az autómosásból! Ez az óriási, 120 cm hosszú pálya, két vizes színváltással, hurokpályával és egy óriáspolippal. A készletben egy Color Reveal kisautót is találunk.
Kattints a további képekért!

Lead fotó: Pexels /Polosie Toys/

Oldalak