Kínai asztrológia: meg kell dolgozni a sikerért októberben!

Ne rejtegesd tovább, mutasd meg kincseid a világnak! Olvasd el szakértőnk, Padma előrejelzését a Kutya hónapjára!

Október 8-án kezdődik a Víz-Kutya hava

Szeptemberben az arra áhítozók már megélhették a megmutatkozás ajándékát, és ez a lehetőség folytatódik októberben is, azzal a nehezítéssel, hogy most többet kell tennünk érte. Hogy ez a nyilvánosság pontosan kinek mit jelent, az már élethelyzet és nézőpont kérdése. Érthetünk alatta öt-hat embert, de egészen nagy közönséget is -- igazából itt nem a mennyiség számít, hanem maga a színre lépés. Ha jól sikerült a szeptemberi alapozás, akkor most könnyebb dolgunk lesz kincseink további megmutatásával. Már a felszín közelébe gyűjtöttük őket, szépen csillékbe van rakva a sok drágakő, és arra vár, hogy a felszínre toljuk őket.

Ez természetesen még némi munkánkba és erőfeszítésünkbe fog telni október során. Ha ez az alapozás elmaradt, és még feltáratlanok belső kincseink, akkor ne várjuk, hogy maguktól felragyognak majd. De jobb is így, mint felkészületlenül kerülni egy teljesen új helyzetbe. Jön majd még ilyen energia, mindenkinek elérkezik a maga ideje! Ne feledjük, hogy a drágaköveknek is időre van szükségük a föld mélyén, amíg kikristályosodhatnak. Addig is van minek örülni, hiszen mások lelkes közönségének lenni is csodás élmény. Tapsolj szívből és önzetlenül --- így a Te sikered sem fog sokáig elmaradni!

Mit hoz még a Kutya-hónap? Olvass tovább a következő oldalon!

Fotó: 123rf

Oldalak

Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.