Te hol tartod a párnádat alvás közben? Titkos tulajdonságaidra derít fényt

Nemcsak az alvópozíciód mond el mindent rólad, hanem az is, hogy hol van a párnád, miközben szundítasz. A fejed alatt, a földön, esetleg átöleled, úgy álmodsz szépeket? Nézd meg, mit jelentenek!

A fejed alá gyűrve

Ha a párnádat minden este gombócként a fejed alá gyűröd, és ezért úgy néz ki, mint amin egy autó száguldott keresztül, akkor egy nagyon mélyen művészi, fesztelen ember vagy. Millió és egy ötleted van, és alig várod, hogy mindegyiket megvalósítsd. Vannak, akik úgy gondolják, túlságosan különc a természeted, de mivel eléggé elfoglalt vagy, nem érsz rá az irigyekkel foglalkozni.

A karjaid között

Míg mások a mackójukat vagy a párjukat ölelgetik, addig te a párnádat magadhoz szorítva alszol el. Még most, felnőttként is a kényelmet és a gyerekkor szabadosságát, féktelenségét keresed. Ami nagyon érdekes benned, az az, hogy bár erre vágysz, másoktól nem ezt várod el, hanem pont az ellenkezőjét. Ez arra utal, hogy nagyon erős benned a gondoskodási vágy, és arra is felhívhatja a figyelmed, hogy van valaki az életedben, aki számít rád, és teljesen rád van utalva.

Fiatal nő alszik fehér ágy párnák takarók

A fejed köré tekerve

Ha a fejed, a füled köré tekered a párnát, és szinte elbújsz benne, akkor valószínűleg kétségbeesetten keresed a biztonságot, a nyugalmat, a védettséget. Amikor ébren vagy, sokszor érzed magad bizonytalannak, sokszor nem tudod, mit csinálsz jól és mit nem, ez pedig az életed minden területére kihat – például a munkádra és a szerelmi életedre is. Ne félj ennyire a világtól, próbáld meg eltüntetni azt a védőburkot, amit magad köré vontál – hidd el, szórakoztatóbb lesz minden!

Lapozz, a cikk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak