Lifestyle

Fia gyermekét hozta világra ez az 56 éves nő: saját menye is bent volt a szülőszobán - Videó

Egy nem mindennapi történet és egy nem mindennapi videó járja körbe a világot. Egy 56 éves nő úgy döntött, kihordja a saját unokáját.

Család

Amikor kiderült, hogy a fia felesége nem tud már gyermeket szülni, a Utah állambeli Nancy Hauck rögtön tudta, hogyan segítsen a családjának. Az 56 éves nő története most futótűzként terjed a világban. November 2-án ugyanis életet adott saját unokájának, Hannah-nak. Persze az embernek az első gondolata rögtön az, hogy ez nem egy egészséges dolog pláne így, egyenes ági leszármazottak esetében. Az igazsághoz pedig az is hozzátartozik, hogy a fiatal párnak már négy gyermeke van, két ikerpár, s mivel rengeteg orvosszakmai segítséget igénybe vettek, nem kevés pénzükbe került a családbővítés. Az ötödik gyermek különös történetére azonban van magyarázat, és tényleg egyedülálló.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Talán te sem gondoltad volna, de a növényi alapú tejalternatívák közül a mandulatej mögött bizony a zabtej a legnépszerűbb választás, amely az elmúlt időszakban igencsak éles vitákat váltott ki,...
Lifestyle
A tulipán virágzása elképesztő és káprázatos látvány, viszont ahhoz, hogy sokáig tartson a csoda, meg kell adni a növényeknek a megfelelő gondoskodást.
Sztárok
Balogh Levente és a kislánya között nagyon jó a kapcsolat. Ez onnan is látszik, hogy Szimi oda is tud pörkölni néha az édesapjának.