Lifestyle

Heti horoszkóp: A Nyilas rémisztő hírt kap egy közeli ismerőséről. - 2022.11.28. - 2022.12.04.

A Bikát csúnyán kihasználják a kollégái. Heti horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

Igazán szórakozottá válhatsz a napokban, talán a novemberi borongós idő hat rád erősen. Most szétszórtabb lehetsz, és előfordulhat, hogy nem tudod, hogy hová tetted a fontos tárgyaidat, sőt akár elfelejthetsz fontos időpontokat is. Természetesen ez az állapot nem igazán használ a munkádnak, hiszen nagyon fontos, hogy összeszedetten dolgozz. Próbáld meg nagyobb veszteségek nélkül megúszni ezt a hetet!


IV.21. - V.20.

Bika

A héten rendkívül makacs vagy, ezért ne is csodálkozz, ha nem úgy haladnak a dolgaid, ahogyan azt szeretnéd. Főképpen a munkádban nyomasztanak megoldatlan problémák, talán túlvállaltad magad megint. Ne hagyd, hogy a munkatársaid visszaéljenek a segítőkészségeddel, kihasználva a felelősségérzetedet és nagy teherbírásodat. Ráadásul ez a fáradt, életunt lelkiállapot a magánéletedre is rányomja a bélyegét.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten végre mozgásba lendülnek körülötted azok a dolgok amelyek miatt eddig nem tudtál olyan lépéseket megtenni, amelyek a jövőd szempontjából rendkívül fontosak lennének. Most végre fordul a kocka és tisztán látod a kijelölt utat, amelyen haladnod kell tovább. Viszont a kommunikációra fordíts nagyobb figyelmet, mert ezen a területen akadhatnak nehézségek és könnyen félreértésbe keveredhetsz.

VI.22. - VII.22

Rák

A héten tehernek érezheted a másokkal való kommunikációt és a kapcsolattartást. A környezetednek is feltűnik, hogy nem vagy túl beszédes hangulatban, de a magánéletedben sem vagy túl közlékeny. Mielőtt félreértenék viselkedésedet, érdemes lenne a környezeted tudtára adni, hogy csupán egy kis pihenésre van szükséged, hogy újra visszatalálj önmagadhoz.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Annyi munkád lesz a héten, hogy talán segítséget kell kérned, de az is előfordulhat, hogy neked kell átvállalnod mások feladataiból. Mielőtt úgy érzed, hogy teljesen beborítanak a teendők, gondold át miképpen dolgozhatnál csapatban úgy, hogy egyenlő legyen a teherviselés. Kreativitásod nagy segítségedre van abban, hogy gördülékenyen és veszteségek nélkül túl legyél ezen az időszakon!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Több pihenésre lenne szükséged és ezt különösen a munkád területére lehet igaz. Fáradtnak érezheted magad, csak akkor mész be dolgozni, ha nincs más választásod. Az lenne a legjobb, ha kivennél pár nap szabadságot, így végre kipihenhetnéd magadat. Arra vágysz leginkább a magánéletedben, hogy egy kis szín költözzön az életedbe, ezért viszont neked is tenned kell!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A hét remekül alakul számodra, feladataid nagy részét sikerül befejezned. Így nem kell komolyabb veszteségekkel számolnod. A hétvége felé olyan információ juthat el hozzád, amelyet a későbbiekben talán a magad javára tudsz fordítani. Magánéletedben is pozitív történések várhatók. Népszerűséged csúcson jár, ezáltal sokan keresik a társaságodat.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Akadnak még lezáratlan dolgaid az elmúlt időszakból. Érdemes lenne ezeknek nagyobb figyelmet szentelned! Amíg ezek kísértenek téged a múltból, addig csak gátolnak abban, hogy elindulj a jövőd felé. Ne ragadj bele ezekbe a visszahúzó élethelyzetekbe. Jelenleg minden lehetőség adott ahhoz, hogy kilépj ezekből a fojtogató helyzetekből.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten a megérző képességed remek formában lesz. A szokottnál jobban belelátsz környezeted gondolataiba és ez most nagy segítségedre lesz, hogy egy nagyobb vitát megelőzhess. Egy régi ismerősödről felkavaró hírt kaphatsz, de mielőtt kétségbe esnél, győződj meg az információ valódiságáról. Ellenkező esetben csak félreértésekbe keveredhetsz!


XII.22. - I.20.

Bak

Vidám hangulatban kezdődik számodra a hét és ez a folytatásra is rányomja a bélyegét. Amennyiben ki sem látsz a munkából, akkor sem érzed magad fáradnak, sőt inkább sikerélményt és kihívást érzel. Viszont bármilyen sikeres is leszel a héten, ez az időszak nem alkalmas arra, hogy új dolgokba kezdj bele. Ezt a hetet inkább használd arra, hogy lezárd a függőben lévő ügyeidet.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Tele vagy energiával, a mostani bolygóállás sok szempontból pozitív hatást gyakorol rád. Minden lehetőséged megvan arra, hogy energikusan és kitartóan törekedj a megfogalmazott céljaid felé. Erőfeszítéseid hamarosan beérnek, de vigyázz arra, hogy a siker ne szálljon a fejedbe. Ne feledkezz meg azokról sem, akik végig melletted álltak és segítettek!


II.21. - III.20.

Halak

Ezen a héten pihenésre és kikapcsolódásra lesz leginkább szükséged. Az elmúlt időszak nem volt túl könnyű számodra, ami miatt fáradt és motiválatlan lehetsz. Testednek sok alvásra és feltöltődésre van szüksége, már alig várod a hétvégét. Ez az időszak a testi-lelki újjászületés ideje, fel kell töltődnöd, mielőtt újra szembenézel a következő kihívásokkal.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Nem csupán az ételek minősége, a kalóriabevitel és a testmozgás van befolyással a súlycsökkenésre – az sem mindegy, milyen szokásokat követünk a hétköznapokban, bizonyos tevékenységek ugyanis könnyen...
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.