Hihetetlen őszi újdonságok a boltok polcairól - Szeptemberi termékkörkép

A szeptemberi újdonságok között találhatunk egy cuki zsebnyomtatót az LG-től, minden eddiginél intenzívebb ízvilágú kávékat a Nespressótól, egy hatékony lábszagűző spray-t a Scholltól, az AirWick négy új különleges illatkombinációjának köszönhetően pedig otthonunk minden szegletének megfelelő illatot találhatunk.

Cuki zsebnyomtató - LG Pocket Photo

Képzeld el, hogy bárhol, bármikor előkaphatsz egy nyomtatót a retikülödből és néhány szempillantás múlva már a kezedben is tarthatod a mobiltelefonoddal készült fényképet! Az LG Pocket Photo mininyomtatójával mindez valóra válhat, hiszen olyan apró, hogy bőven elfér a tenyeredben. A fehér szívecske mintás készüléket Bluetooth-szal és NFC-vel is csatlakoztathatod a mobilodhoz.

Egy ingyenesen letölthető okostelefonos alkalmazás szükséges csupán a használatához, amivel kivághatod, vagy bekeretezheted képeidet, illetve számos effekt közül is válogathatsz. Az LG hordozható fotonyomtatójával QR kódot is elhelyezhetsz a képeden, ami akár a Facebook-ra, vagy bármilyen online felületre mutathat, így a Pocket Photo-val ezután igazán stílusosan adhatod meg a telefonszámodat egy buliban.

Az LG Pocket Photo a ZINK festék nélküli nyomtatótechnológiáját alkalmazza, tehát a tintapatron cseréjével nem kell bajlódni. Ha pedig elfogy a nyomtatópapír, újra lehet tölteni a készüléket.

Ajánlott fogyasztói ár: 42 990 forint

Minden eddiginél intenzívebb ízvilágú kávék a Nespressótól

A Nespresso kávészakértői mesteri tudásuk révén új kávé-archetípusokat alkottak: a Kazaar és a Dharkan keverékeket. Az egzotikus és meglepő Kazaar és Dharkan különlegesen intenzív ízvilágot kínál a Nespresso ínyencei és a kávérajongók számára.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A Kazaar egy újszerű keverék, amelynek intenzitását egy guatemalai és egy brazil robusta házasítása adja. A szokatlan összetevők meglepő keverési aránya erőteljes kávét eredményez, amely igazán egyedi, különleges ízélményt kínál. A Kazaar gazdag, intenzív ízvilágának megteremtéséhez a Nespresso kávészakértőinek választása a Brazíliából származó, kiváló minőségű ‘Conillon’ Robustára esett, amely korábban sosem szerepelt a Grand Cru kávék összetevői között – ám most úgy dolgozták fel, mint egy Arabica fajtát. A Kazaar kesernyés-édeskés aromája leginkább ristretto (25 ml) formában érvényesül, de espresso-ként (40 ml) is ugyanilyen élvezetesen fogyasztható.

A bársonyosabb textúrájú Dharkan egyedi ízvilágát az alacsony hőmérsékletű, hosszan tartó pörkölés adja. Ez a pörkölési technika teremti meg a latin-amerikai és ázsiai mosott Arabica kávékból összeállított Dharkan keverék erőteljes karakterét. A kávé határozott egyéniségét a pörkölt ízjegyek mellé társuló kesernyés kakaópor-hangulat és pirított gabonaíz hangsúlyozza ki, és mindez egy selymes, bársonyos textúrában kel életre. A Dharkan kóstolása közben feltűnik a kávé finoman kiegyensúlyozott jellege és kellemesen kesernyés utóíze.

Oldalak

  • 1
  • 2