Ütős sportok, melyekre büszkék vagyunk - Ezeket próbáld ki!

A tollas, a tenisz, a ping pong mind a kedvenc játékaid közé tartoznak, de szívesen kipróbálnál valami innovatívabb, még izgalmasabb ütős sportot? Mutatunk kettőt! Olyat, amiben a legjobbak vagyunk és olyat is, amely Magyarországról kiindulva kívánja meghódítani Európát.

Speedminton

A „gyorstollas” labdák sebessége akár a 290 km/órás sebességet is elérheti játék közben. Nem kell aggódnod amiatt, hogy elfújja őket a szél, s végül inkább „labdaszedést” játszotok, mint tollast… A speedminton labda sokkal szélállóbb, mint a hagyományos, ráadásul egy olyan speciális ütős fejlesztettek ki hozzá, amellyel a kezdők is könnyen boldogulnak. Nincs szükség hálóra, csupán szabad térre és indulhat is a játék!

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Mi több, még sötétedés után sem kell abbahagynotok, mert az úgynevezett éjszakai labdák világítanak a sötétben. Amit még fontos tudni: gyorstollasban elsők vagyunk, ugyanis a nemrég rendezett berlini világbajnokságról sportolóink 3 ezüst és 3 bronz mellett, 3 aranyat is elhoztak. Tudj meg többet a speedmintonról: http://www.speedbadminton.hu

Karizma

Ez a rendkívül új sportág mexikói „találmány”, különböző változatait a világ számos országában ismerik és játsszák eltérő megnevezéssel. A több évtizedes múltra visszatekintő fallabdajátékot ütőkkel és speciális gumilabdával játsszák. Elsőre hasonlónak tűnik a squash-hoz, ám ebben a játékban négy fal helyett csak hármat használnak.

Mivel hazánk éghajlata e szabadidős és sporttevékenység gyakorlására tavasztól késő őszig kínálja a legmegfelelőbb körülményeket, a funkciói és adottságai miatt a Karizma Klub központja elsőként Európában a margitszigeti Palatinus Strandfürdő területén talált otthonra. Kipróbálnád? https://www.facebook.com/tvkarizmasportklub

Oldalak

Szólj hozzá Te is!