Lifestyle

Hidegrázós felvétel: egy apa 20 éven keresztül minden nap levideózta a lányát

Egy csupán 5 perces videóról van szó, amit mégis 20 évbe telt elkészíteni.

Gyerekekkel a napok hosszúak, de az évek rövidek

Franz Hofmeester egy híres holland művész, aki 1999-ben különleges "projektbe" kezdett. Azt mondja, hogy talán ez volt élete egyik legnagyobb kihívása és egyben a legnehezebb munkája is, ugyanis a filmrendező egy egyedülálló emléket szeretett volna készíteni imádott lányáról. Úgy döntött, hogy minden áldott héten készít egy felvételt gyerekéről, egészen 20 éves koráig. A végeredmény valami elképesztő lett. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

Franz Hofmeester lánya, Lotte 2019. október 28-án lett 20 éves, vagyis a művész 1999-től kezdve minden áldott héten készített egy-egy videót, összesen 1040-et.
Kattints a további képekért!

Kíváncsi vagy rá, hogy az előző életeidben hogyan bántál a partnereiddel, és ez milyen kihatással van a mostani érzelmi helyzetedre? Számold ki a szerelmi karmád, a számmisztika és az asztrológia segítségével, és megtudod, mit kell tenned azért, hogy egyenesbe jöjjön a szerelmi életed.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Fashion&Beauty
Ha azt gondoltad, a hialuronsav minden idők leghatékonyabb hidratálója, ideje megismerned újdonsült vetélytársát, a poliglutaminsavat.
Home&Design
Egy hat hónapos gyártási folyamatot követően innovatív, fenntartható magyar designer termékek születtek, amelyek nem csak a hazai, hanem várhatóan a nemzetközi piacon is megállják majd a helyüket.