Hétvégi szerelmi horoszkóp: kerüljük el a konfliktusokat

Nézzük, hogy mi ígérnek a csillagok a hétvégére! Íme szerelmi horoszkópunk, ami szeptember 11-től szeptember 13-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

A hétvégén olyan ügyben kérhetik ki a véleményedet, amelyben te is érintett vagy érzelmileg. Éppen ezért most nagyon nehéz tárgyilagosnak maradnod, jobban tennéd, ha a döntést most a sorsra bíznád és te kimaradnál ebből. Akármilyen is a kapcsolatod azt kell elérned, hogy a szerelmed biztonságban érezze magát, ha akarod őt, vedd komolyan és legyél hűséges hozzá.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ha kapcsolatban élsz, akkor végre olyan irányba kezdenek változni a hétvégén a dolgok, amelyben már régóta reménykedtél. Most könnyebben szót értetek egymással és teljes lesz köztetek a harmónia. Amennyiben még keresed az igazit, akkor az a legjobb, ha kiélvezed a flörtölési lehetőségeket, melyekben most bõven lehet részed, ezek most nagyon jót tesznek az önbizalmadnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hétvégén kisebb konfliktusok alakulhatnak ki pároddal, de szerencsére semmi komolyabb veszekedésre nincs kilátás. Nincs okkod aggódni a kapcsolatodért, most érdemesebb lenne, sokkal türelmesebbnek lenned vele a megszokottnál. Ha még várod a Nagy Ő-t akkor a hétvégén jó eséllyel összeismerkedhetsz vele, járj nyitott szemmel és csodás pillanatokban lehet részed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Most elbizonytalanodhatsz azzal kapcsolatban, hogy valóban szeretnéd-e a jelenlegi kapcsolatodat. Az égiek most segítenek neked abban, hogy meghozd a döntést, amely már egy ideje érlelődik benned. Ehhez viszont egyedüllétre van szükséged, vonulj el, próbáld kizárni a külvilágot, hogy átgondolhasd mindent. Amennyiben keresed a szerelmet, akkor váratlan találkozásban lehet részed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Sok fájdalmon tapasztaláson vagytok túl, de sok, szép közös emlék és erõs érzések tartanak össze benneteket. Próbáld meg a legtöbbet kihozni magadból ezen a hétvégén és vedd észre azokat a kedves gesztusokat, amelyekkel a párod igyekszik a kedvedben járni. Ha egyedülálló vagy egy meghatározó találkozásban lehet részed, amelyból akár még egy szép kapcsolat is kibontakozhat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Nehezen viseled, ha úgy érzed, hogy a párod nem ad bele ugyan annyi energiát a kapcsolatotokba, mint te. Vagy éppen nem kötelezi el magát hozzád hasonló mértékben. Ne próbálj meg nyomást gyakorolni rá, erõszakkal te is tudod, hogy nem érsz el nála semmit, legfeljebb egy nagyobb veszekedést generálsz vele. Ne engedd, hogy az indulataid és türelmetlenséged eluralkodjon rajtad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Nagyon vártad már a hétvégét, tele vagy lelkesedéssel és optimizmussal, ez pedig pozitívan hat párodra, kapcsolatodra. Sok szép, meghitt pillanatot tartogat számotokra a hétvége. Ha még nem talált rád a szerelem, akkor ne aggódj, legyél türelmes és járj nyitott szemmel, mert most jó eséllyel talákozhatsz valakivel, aki fontos szerepet tölthet be az életedbe.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A szokottnál most feszültebb és érzékenyebb lehetsz, ez a feszült lelkiállapot most hajlamossá tehet arra, hogy olyasmit is támadásnak vegyél, ami mögött semmilyen rossz szándék nem húzódik meg. Érdemes most minden szavadra és cselekedetedre odafigyelned, ez most nagyon hasznos lehet. Ha még egyedülálló vagy, akkor mutasd meg hódító énedet, most senki nem fog tudni a vonzerődnek ellenállni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ezen a hétvégén szeretnél kicsit elbújni a világ szeme elől és pároddal kettesben tölteni az időt. Szeretnéd kizárni a zavaró körülményeket, amelyek megakadályoznak abban, hogy meghitt perceket tölthess pároddal kettesben. Ha keresed a párod, akkor legyél nagyon körültekintő és óvatos, most többen is kereshetik a kegyeidet, jobban teszed, ha hallgatsz az ösztöneidre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Kicsit bizonytalannak érezheted magad, talán a saját érzéseidben is kételkedsz és a párod szándékait sem látod tisztán. Ez most zaklatottá tehet, éppen ezért az lenne a legjobb megoldás, ha sort kerítenél egy komoly, mindent tisztázó beszélgetésre. Így lehetőséged adódhat arra, hogy átlásd a helyzetet és a saját érzéseidet is. Ha keresed a párod, akkor még várnod kell a nagy szerelem felbukkanására.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Vannak dolgok, amiket nem halogathatsz tovább, ne rejtegesd tovább az érzelmeidet. Ha azt hiszed, hogy mással minden szebb és tökéletesebb lenne, akkor tévedsz. Te is érzed valahol, hogy ez csak illúzió, az ismeretlen vonzása. Általában a képzelet sokkal színesebb, mint a valóság. Ne kockáztasd az érzelmi biztonságodat, inkább magadban keresd meg a probléma gyökerét, mi akadályoz abban, hogy elköteleződj egy kapcsolatban?

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Hétvégén rendbe teheted a jelenlegi kapcsolatodon, attól függetlenül, hogy lángol-e a szerelem vagy már eltávolodtatok egymástól. Ne térj ki az őszinte beszélgetés elől, használd ki az alkalmat, hogy végre tisztázd pároddal, hogyan is álltok egymással, így legalább a saját érzéseiddel is tisztába jöhetsz. A magányos Halakra egy felkavaró tallálkozás várhat, ám ebből csak egy szenvedélyes flört lehet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!