Hétvégi szerelmi horoszkóp: ezt ígérik a csillagok május első hétvégéjére

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hétvége érzelmi fronton! Horoszkópunk május 01-től május 03-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Még az is megeshet, hogy a szakításon töröd a fejed. Amennyibben elég stabil ez a kapcsolat és még érzelmileg kötödsz a párodhoz, akkor van rá esély, hogy átvészeljétek ezt a nehéz idõszakot. De ehhez mindkettõtöknek több megértés és kompromisszumra való készség szükségeltetik. Érdemes lenne lgondolkodnod azon, hogy mi lehet a valós oka a nézeteltéréseknek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Nem szívesen keveredsz bele olyan dolgokba, amelyek felboratják a lelki nyugalmadat. Éppen ezért hajlamos lehetsz elodázni kényes természetû fontos döntéseket, mert abban reménykedsz, hogy maguktól megoldódnak. Ez a hétvége remek lehetõséget teremt arra, hogy végre tiszta vizet önts a pohárba és rendet teremts az érzelmi életedben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hétvégén ügyelned kell az indulataidra, mert könnyen konfliktusba kerülhetsz, ha nem vigyázol. Hajlamos vagy elfojtani az indulataidat azokkal szemben, akik sokat jelentenek neked. Gondolkodj el azon, hogy mit tehetsz a feszültségek feloldása érdekében és mennyibben vagy felelõs a kialakult helyzetért. Megbízhatatlan forrásból származó hírekkel ne foglalkozz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Semmiképpen sem szeretnél konfliktusba kerülni szeretteiddel, de úgy tûnik ezt nem kerülheted el. Meg kell vizsgálnod a lelkiismeretedet, hol vagy te a felelõs a kialakult helyzetért. A hétvége ugyan jól indul, de egy rosszul idõzített beszélgetés mindent felboríthat. Hidd el, hogy nemcsak elszenvedõje, hanem részese is vagy a jelenleg kialakult helyzetnek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Mostanában túlságosan zárkozottan viselkedsz, ami sem a családodnak, sem pedig neked nem tesz jót. Magánéleted, érzéseid tabuk, és féltve õrzöd, beleértve a sérelmeidet is. Ám a titkok elõbb-utóbb kiderülnek. Ezen a hétvégén jó lehetõséged adódik arra, hogy végre kiöntsd a lelkedet valakinek, akiben megbízol és a lelked végre felszabaduljon.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

Félsz a veszteségtól, gyakran dilemmázol azon, hogy kedvesed elfogad-e olyannak, amilyen vagy, az összes hibáddal együtt. Most lehetõséged nyílhat arra, hogy átértékeld az eddigi vágyaidat és az életrõl alkotott elképzeléseidet, viselkedési mintáidat. Most megértheted, hogy a kölcsönös szeretet és az õszinteség a kapcsolat alapja. Értékeld azt, amid van.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Mielõtt eljamrkodott lépésre szánnád el magad, mérlegelj, vedd figyelembe több szempontból az érzéseidet, tapasztaltaidat. Az indulatból meghozott döntések, a felelõsség áthárítása nem vezetnek sehová., csak visszavonhatatlan helyzetet teremtenek. Érdemes megvizsgálnod, miért érzel így egy személlyel vagy egy helyzettel kapcsolatban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Izgalmas hétvége következik, bár a pozitív dolgok mintha kerülnék a társaságodat. Ennek ellenére nem szabad elkeseredned, különben az a kevés öröm is elpártol tõled. Úgy tûnhet neked, mintha mindenki csak szórakozna az érzelmeiddel és átverne, de ez csak a látszat. A legfontosabb most a pozitív gondolkodás, akkor történik meg a csoda amikor a legkevésbé számítasz rá.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Itt az ideje, hogy elengedj minden dolgot, személyt, helyzetet, amely elveszi az energiádat. Jobban teszed, ha most nem nem tervezgetsz, hanem lazítasz egy kicsit. Szükséged van arra, hogy magaddal is tölts egy kis idõt, így tisztába jöhetsz a saját érzéseiddel. Ha erõlteted a dolgokat, azzal csak tovább bonyolítod a helyzetet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Felfokozott feszültséget érezhetsz és nem találod a megfelelõ módját annak, hogy ezt a feszültséget levezesd. Mindenképpen mozdulj ki otthonról és töltsd az idõt a levegõn mozgással. Érzelmi ügyeid elég kuszák. A család, a kötöttségek most háttérbe szorulnak, függetlenségre, szabadságra vágysz, ha egyedülálló vagy, akkor a párkeresés hajt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

Nehezen viseld, ha bármiben korlátozni akarnak. lelkes vagy és bátran veted bele magad az élet forgatagába. Úgy érzed most bármivel megbirkózol egyedül, nincs szükséged társakra, segítõkre. Ezt azért gondold végig, ez a fajta hozzáállás gátolhat a tisztánlátásban. Ne ijedj meg a korlátoktól, a jelnlegi akadályok a lelki növekedésedet szolgálják.Nem szabad elfeledkezned arról, hogy a szeretteid csak rád számíthatnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A hangulatod mostanában igen csak változékony , nehezedre esik bárkihez is alkalmazkodni, miközben vágysz a társaságra. A munkádat okolod jelenlegi hangulatod miatt, ha valóban ez tart vissza a társasági élettõl, akkor mielõbb gondolkodj el egy munkahelyváltáson. De elõtte alaposan mérlegelj, ne hagyd, hogy az érzelmeid irányítsák az életedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!