Hétvégi szerelmi horoszkóp - A Vízöntőnek ideje megbeszélnie a problémákat kedvesével

A Halak párkapcsolatában viharfelhők gyülekezhetnek. Hétvégi szerelmi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Sokkal kiegyensúlyozottabb vagy, mint az elmúlt időszakban és ennek meg is van az eredménye az emberi kapcsolataidban. Még mindig maradtak azonban rendezetlen érzelmi ügyeid, ezeknek még a végére kell járnod, addig ne indíts el új dolgokat. Ha párkapcsolatban élsz és szeretnéd elnyerni a társad szeretetét, előbb meg kell határoznod, hogy te mit szeretnél ettől a kapcsolattól.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Csakis az őszinteség és a bizalom nyithat utat neked a szerelem és a boldogság felé. Nagyon fontos, hogy mindketten biztonságban érezhessétek magatokat és még véletlenül se teremts olyan helyzetet, amikor a párod érzelmileg kiszolgáltatva érezheti magát. Az őszinte és mindent feltáró beszélgetések a kapcsolatotok épülését és elfogadását hozhatják számotokra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ezen a hétvégén meglehetősen szélsőséges a hangulatod, folyamatosan csapongsz az elköteleződés és a függetlenség között. A környezeted meghökkenve figyeli szélsőséges érzelmi kitöréseidet, ezért félreértésekbe és konfliktusokba keveredhetsz. Ideje, hogy észrevedd, hogy ezzel a viselkedéssel nem tud mit kezdeni a környezeted, segítségüket pedig támadásnak veszed. Bánj óvatosabban a szavaiddal!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Eleget gyötrődtél a múlt eseményein, most már fordítsd a tekintetedet a jövő felé. Ideje, hogy egyértelműbben fogalmazd meg, mit is szeretnél és ne azt várd el, hogy kitalálják a gondolataidat. A párkapcsolatodban ez most különösen érvényes lehet. Éld meg az érzelmeidet, ez átsegíthet ezen a nehéz időszakon.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A hétvégén nagyobb változások történhetnek az életedben, mint amire számítottál. Az események annyira felgyorsulhatnak, hogy alig bírod követni és csak nehezen tudod áttekinteni a kialakuló helyzetet. A legfontosabb, hogy ne kapkodj, hiszen az idő most neked dolgozik. Ne erőltesd és ne siettesd az eseményeket - hagyd, hogy a dolgok maguktól megtörténjenek!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

Ha párkapcsolatban élsz, akkor úgy érezheted, hogy most a szerelem adhat igazán értelmet az életednek. Most mindenre hajlandó vagy kedvesedért, illetve a kapcsolatotokért. Amennyiben éppen párkeresésben vagy, akkor nagy az esélye a hibázás esélyének - olyan embernek szavazhatsz bizalmat, aki nem érdemes rá.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

A hétvégén találkozhatsz azzal a személlyel, aki az általad felállított magas elvárásoknak is megfelel. Mindent megtesz, hogy meghódítson téged, problémát csak az okozhat, hogy az illető már foglalt vagy legalábbis egyelőre az. Ezért a folytatás nehézségekbe ütközhet. Ha kapcsolatban élsz, akkor a féltékenység okozhat gondot köztetek, pedig nincs okod rá - a párod szeret téged és hűséges hozzád.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

A szerelemben most minden az elképzeléseid szerint alakul és ebben nagy szerepe lehet annak, hogy az elmúlt időszakban tudatosan álltál hozzá azokhoz a kérdésekhez, amelyek veszélyeztethetik jelenlegi kapcsolatodat. Ha keresed a párod, akkor ideje, hogy nyitott szemmel járj a világban - ideje véget vetned a magánynak, hagyd magad elvarázsolni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha van párod, akkor itt az ideje, hogy romantikázzatok - próbáljatok ki új praktikákat. Párod egészen biztosan élvezni fogja, ha egy kicsit megfűszerezed a szerelmi életeteket. Sőt könnyen lehet, hogy újra olyan szerelemre lobban irántad, mint a kapcsolatotok kezdetekor. Ha párt keresel, akkor többen is szeretnének meghódítani. Ám a legnagyobb problémát az okozza, hogy nem tudod, hogy mire is vágysz. A legjobb az lenne, ha senkit sem az első benyomás alapján ítélnél meg, hanem a belső értékeire koncentrálsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ha kapcsolatban élsz, akkor nem kell aggódnod a hétvégén, mert a szerelmi életed jól alakul. Bár az igaz, hogy jól tennéd, ha több időt szánnál a párodra. Ha mindketten állandóan kitértek a közös programok elől, akkor az előbb-utóbb problémákhoz vezethet. Ezen most könnyűszerrel javíthattok, a jegyedben járó Vénusz megfűszerezi a szerelmeteket. Párkeresőként felejtsd el az egyedüllétet, Vénusz annyi jelöltet hoz az utadba, hogy alig győződ a meghívásokat, randevúkat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

A hétvégét lehetőleg töltsd kedveseddel, hogy végre megbeszélhessétek a problémáitokat. Mivel az utóbbi időben nem volt lehetőségetek arra, hogy nyugodt környezetben csak egymásra figyelhessetek. A hétvége mutatkozik a legmegfelelőbb alkalomnak a lelki nagytakarításra. Ha egyedülálló vagy, tele vagy reménnyel, örömmel - azért csak lassan, még egy kicsit legyél türelemmel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Párkapcsolatodban viharfelhők gyülekeznek, párod úgy érzi, hogy elhanyagolod őt. Szeretné, ha több időt töltenétek együtt, de mindig a sok munkádra hivatkozol. Amennyiben titkos szerelmi kapcsolatod van, most kiderülhet, döntened kell arról, hogy a családoddal maradsz-e vagy új életet kezdesz. Ha keresed a párod, olyan személlyel találkozhatsz, akivel titkolnotok kell a kapcsolatotokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak