Randinak indult, közös karanténozás lett belőle

Vakrandira ment a férfi lakására, de a vacsora után nem ért véget a találkozó. Az éppen akkor életbe lépő lezárások miatt azóta is össze vannak zárva, a nő pedig videónaplóban számol be közös életükről.

Kényszer szülte lakótárs

Egy kínai nőre azért figyelt fel a világsajtó az elmúlt napokban, mert a közösségi oldalán közzétett videókban mutatja be, hogyan él jelenleg annak a férfinek a lakásán, akivel eredetileg csak egy vakrandira ment volna el, a járványhelyzet miatt azonban kénytelenek összezárva lakni most – írta meg a The Guardian.

Wang egy hétre érkezett a Kína középső részén lévő Csengcsou városába, hogy találkozzon azokkal a potenciális kérőkkel, akivel a családja beszélt le neki találkozót. „Kezdek megöregedni, ezért a családom bemutatott nekem 10 lehetséges partnert. Az ötödik férfi, akivel randiztam, szerette volna megmutatni a főzőtudását, ezért vacsorára invitál fel magához” – mesélte videónaplójában a nő.

A vakrandira vasárnap került sor, pont mikor a Covid-esetek ugrásszerűen megnövekedtek abban a városrészben, ezért azonnali lezárásokra volt szükség, ami ezreket kényszerített rögtön karanténba, köztük Wanget és randipartnerét, akik éppen végeztek a vacsorával. A nőnek így nem volt más választása, azóta is a férfi lakásán van, onnan közvetíti videónaplóban, hogy éppen mi történik vele.

A népszerű kínai közösségi oldalon, a WeChaten közzétett felvételekből az derült eddig ki többek között, hogy a pasi továbbra is főz rá, a különböző házimunkákat azonban megosztva végzik el. „Azt leszámítva, hogy olyan szótlan, mint egy próbababa, minden más tök oké vele” – árulta el Wang az alkalmi lakótársáról, akinek középszerűnek ítéli meg a konyhai képességeit.

Annak ellenére, hogy nem úgy tűnik, mintha Wang panaszkodna az események alakulása miatt, az összezártság idején nem lobbant fel a szerelem közte és kényszer szülte vendéglátója között. Viszont meglepetésére a videói olyan népszerűek lettek, hogy párat inkább már le is vett, mert azok már kezdték negatívan befolyásolni partnere életét. A nő bízik benne, hogy hamarosan elhagyhatja a lakást, és megtalálja élete párját.

Akár rosszul is elsülhetett volna a dolog, de végül szerencsére minden jól alakult. Ez a videó biztosan téged is megmosolyogtat majd, semmiképp se hagyd ki!

Fotó és leadfotó: 123rf

Oldalak