Hétvégi szerelmi horoszkóp - A Vízöntő most bárkit elvarázsolhat

A Mérlegnek több időt kellene szánnia a szerelemre. Hétvégi szerelmi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Ez a hétvége a változásoknak kedvez, ez lehet a meglévő kapcsolat új szintre való emelése, de jó eséllyel egy új szerelem is beléphet az életedbe. Meglévő kapcsolatodba csempéssz be valami váratlan, új dolgot, aminek tudod, hogy a párod is örülne. Ha párt keresel, menj el szórakozni - csak úgy vonzod majd a másik nem képviselőit.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Most ha akarnád sem tudnád elkerülni a szerelmet, minden esély megvan rá, hogy szerelembe ess. Semmiképpen ne töltsd otthon az estédet, menj el szórakozni, ismerkedni, legyél vidám. Ne felejtsd el, nincs vonzóbb egy boldog embernél. Amennyiben párkapcsolatban élsz, figyelj oda, hogy ne adj okot a párodnak arra, hogy féltékeny legyen - te sem szeretnéd, ha ő ezt tenné veled.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Egy szokatlan helyen találkozol valakivel, azonnal érzed, hogy sorsszerű ez a találkozás. Mindent elkövetsz, hogy az illetőhöz közelebb kerülj. Legyél óvatos, adj időt ennek az új ismeretségnek. Idővel egy nagyon szép, szenvedélyes kapcsolat bontakozhat ki kettőtök között, ami akár az életed végéig is elkísérhet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

A hétvégén elvonulsz a világ elől, nem motivál, hogy romantikus kapcsolatot alakíts ki bárkivel is. Nem vágysz arra, hogy új emberekkel ismerkedj meg, sokkal inkább a családod és a barátaid kötik le a figyelmedet A környezeted nem érti a viselkedésed okát, ne foglalkozz mások véleményével, tedd azt, ami neked jól esik.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Kellemes időt tölthetsz együtt partnereddel, élvezed a figyelmet, valami mégsem hagy nyugodni, képtelen vagy teljesen megnyílni partnerednek - mintha attól félnél, ha túlságosan kiteregeted a lelkedet, azzal mindent elrontasz. Egy kapcsolat alapja a bizalom - legyél őszinte magaddal, vizsgáld meg, hogy mi az igazi oka annak, hogy nem mered felvállalni az érzelmeidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

Álmodozó hangulatban vagy, túlságosan elrugaszkodsz a valóságtól. Könnyen lehet, hogy többet képzelsz bele egy kapcsolatba annál, mint amennyit az valóban nyújtani tud. Annyira vágysz a szerelemre, hogy akár képes vagy magad lekötni egy nem megfelelő emberrel. Ha nem vagy elég óvatos, ezt később nagyon meg fogod bánni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

Annyira lefoglalnak az aktuális teendőid, hogy nincs időd a szerelemre, ez pedig komoly feszültséget okoz az életedben. Pedig valaki a környezetedben szeretne közlebb kerülni hozzád, de te észre sem veszed. Néha fel kéne pillantanod bokros teendőidből, hogy lásd, mi történik körülötted. Komoly lehetőségeket halaszthatsz így el.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

Tőled teljesen szokatlan kapcsolat lehetősége kezd el vonzani ezen a hétvégén. Kissé nosztalgikus hangulatba is kerülhetsz és talán többet gondolhatsz egy korábbi kedvesedre. Egy olyan emberhez kezdhetsz el közeledni, aki egy korábbi partneredre emlékeztet. Bár az illető valójában teljesen más típusú, emiatt ebből nagy eséllyel egy hosszú távú, erős kapcsolat is kialakulhat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A hétvégédet pletyka mérgezi, ez aggodalommal tölt el, mivel egy olyan személyt érint, aki neked rendkívül fontos. Próbáld meg kideríteni a terjengő hír valódiságát, ha nem hagy nyugodni az eset. Valószínű, hogy csak félreértésről van szó - ha sikerül pontot tenni a dolog végére, akkor te is megnyugszol és az illetőt is sikerül tisztázni ebből a kényes helyzetből.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A hétvégén bemutathatnak valakinek és ez teljes változást hozhat az életedbe. Elhatározhatod, hogy mindenképpen komoly kapcsolatot próbálsz meg kialakítani az illetővel és ezért akár hajlandó vagy teljesen megváltozni. Azonban a nagy igyekezetedben ne felejts el önmagad maradni, ellenkező esetben nem lesz hosszú életű az új kapcsolat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

Kevesen tudnak ellenállni egyéniségednek, barátságos, kedves természetednek. Ha őszinte akarsz magaddal lenni, be kell ismerned, ezt a legtöbbször ki is használod. Most viszont téged cserkésznek be, berobban az életedbe a szenvedély. Olyan személlyel ismerkedsz meg, akinek nem tudsz ellenállni - ahogy megpillantod, elsodornak az érzelmek, azonnal érzed, hogy ő az igazi.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Az elmúlt időszakban sok olyan információ jutott el hozzád, ami arra késztethet, hogy komolyabban elgondolkodj az aktuális szerelmi kapcsolatodról. Amennyibben megbízható emberek hívják fel a figyelmedet valamire, akkor arra érdemes odafigyelned, de az értelmetlen pletykákat ki kell zárnod a magánéletedből, mert hosszú időre megkesertik az életedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak