Hétvégi szerelmi horoszkóp - A Nyilas párkapcsolatában érik egy komoly beszélgetés gondolata

Az Ikreknek konfliktusai adódhatnak párjával. Hétvégi szerelmi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Nem lesz teljesen felhőtlen ez a hétvégéd szerelmi téren, ugyanis a munkahelyi problémák, a váratlan változások komoly megpróbáltatások elé állítják a kapcsolatodat. Már egy ideje szinte képtelen vagy lazítani, ezért még azt a kevés időt sem tudod igazán élvezni a pároddal, ami megadatik számotokra. Ha nem veszed elejét ennek a negatív folyamatnak, egyre nagyobb lesz köztetek a feszültség.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Nagyon sok meghitt és romantikus élményben lehet részed, ám a fáradtságod és a kimerültséged megakadályozhat abban, hogy teljesen átadd magad a szerelemnek. Az év vége hajrájában úgy érezheted, hogy most szakad a nyakadba az év összes nehézsége. Ha keresed a szerelmet, akkor az még várat magára, de már nem kell sokat várnod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hétvégén kisebb konfliktusok alakulhatnak ki pároddal, de szerencsére semmi komolyabb veszekedésre nincs kilátás. Nincs okod aggodalmaskodni, okosabb megoldás lenne részedről idejében tisztázni a félreértéseket. Ha még keresed a szerelmet, a hétvégén jó eséllyel összeismerkedhetsz valakivel - járj nyitott szemmel és romantikus pillanatokban lehet részed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Rengeteg jó dologra számíthatsz a szerelmi életedben, aminek köszönhetően lehetőséged lesz arra, hogy végiggondold és átbeszéld a nézeteltéréseket a pároddal. Ideje lenne egy kicsit lassítanod és nagyobb figyelmet szentelned az érzéseidnek, a belső hangodnak. Szingliként eszedbe juthat néhány régi, felkavaró érzés, de az is lehet, hogy találkozás vár rád egy régi ismerőssel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Fontos változások várhatóak a szerelmi életedben, amelyek hatására felkavaró érzelmekre, elfojtott, felgyülemlett sérelmek felszínre törésére számíthatsz. Ha párkapcsolatban élsz és fontos számodra a szerelmed, akkor itt az ideje a komoly beszélgetéseknek. Ha éppen párt keresel, akkor a régi csalódások akadályozhatnak meg abban, hogy új kapcsolatba kezdj.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

Ha kapcsolatban élsz, akkor egy komoly vita robbanhat ki köztetek a pároddal, talán éppen az anyagiak miatt. Eben az esetben ügyeljetek arra, hogy a vita közben ne bántsátok visszavonhatatlanul meg egymást. Ha párt keresel, akkor egy minden elképzelésedet felülmúló szerelem találhat rád - érdemes most élned minden ismerkedési lehetőséggel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

Ha kapcsolatban élsz, akkor komoly változásokra számíthatsz - most szintet léphettek vagy végleg szakíthattok a pároddal. Ha mindketten úgy érzitek, hogy helyrehozható a kapcsolatotok, akkor erre kiváló időszak a mostani. Ha párt keresel, akkor az a legfontosabb, hogy bízz magadban és higgy abban, hogy szerethető vagy - csak így vonzhatod be azt a személyt, aki valóra váltja az álmaidat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

Nem lesz teljesen felhőtlen és boldog a szerelmi életed, kisebb-nagyobb vitákra számíthatsz, előfordulhat, hogy ezt éppen egy harmadik felbukkanása okozza - akár még szakításra is sor kerülhet. Ha párkeresésben vagy, akkor találhat rád a szerelem, ha hajlandó vagy végre változtatni a régi megszokásaidon.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha van párod, akkor ideje lenne egy beszélgetésnek, amikor is megvitathatnátok, hogy hogyan javíthatnátok a mindennapjaitokon, miben segíthetnétek egymásnak. Nyissatok egymás felé, halmozd el párodat törődéssel és szeretettel, mert ugyanezt fogod visszakapni tőle. Ha éppen párt keresel, akkor meg fogsz lepődni - a leendő kedvesed ott van a közeledben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Hiába vágysz romantikus, szerelmes napokra, sajnos ez a hétvége ezt nem adja meg neked, ugyanis a kellemetlen égi hatások problémákat és veszekedéseket generálhatnak. Annak érdekében, hogy ezt elkerüld, változtatnod kell a rossz szokásaidon és új lendületet kell vinned a kapcsolatodba. Ha nincs párod, akkor most tenned kell azért, hogy rád találjon a szerelem - randevúzz, menj társaságba.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

Vannak dolgok, amiket nem halogathatsz tovább, ne rejtegesd az érzelmeidet. Ha azt hiszed, hogy mással minden szebb és tökéletesebb lenne, akkor tévedsz. Te is érzed valahol, hogy ez csak illúzió, általában a képzelet sokkal színesebb, mint a valóság. Ne kockáztasd az érzelmi biztonságodat, inkább magadban keresd meg a problémák gyökerét.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Váratlan fordulatok léphetnek fel a kapcsolatodban. Az, hogy ezeket miként fogadod, a kapcsolatod milyenségétől és a saját rugalmasságodtól is függ. A jegyedben haladó Neptunusz imádja lerántani a leplet a titkokról és hazugságokról. Egy most kezdődő kapcsolat valószínűleg különös, egyedi, de rövid életű lehet, hacsak nem szoktad az ilyen jellegű kapcsolatokat előnyben részesíteni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak