Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Mérleg a munkahelyén ismerheti meg az új kedvesét

A Vízöntő életébe berobban a nagy szerelem. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Ez a hétvége egy kifejezetten romantikus időszaknak ígérkezik. Érdemes most átadnod magad a párkapcsolat által kínált örömöknek. Előfordulhat, hogy egy régi kapcsolat vagy szerelem újra felbukkan az életedben, de ennek ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget. Egyedülállóként régi szerelmi kapcsolataid nehezíthetik a párkeresésedet, de csak addig, amíg te ezt hagyod!


IV.21. - V.20.

Bika

Előfordulhat, hogy még mindig siratod a régi szerelmedet, vagy legalábbis gyakran az eszedbe jut a vele töltött idő. Nem érdemes felvenned vele a kapcsolatot. Inkább gondold végig, hogy hol rontottad el, mit tehettél volna másképpen. Ha megvannak a válaszok, nézz előre, és engedd el a múltat. Amennyiben van párod, akkor figyelj rá jobban, az elmúlt időszakban kissé eltávolodtatok egymástól.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Most rendkívül nagy lehet a szabadságvágyad, a párod viszont ezt nagyon nehezen tudja tolerálni. Ebből akár komoly viták is kialakulhatnak. Ne hagyjátok, hogy ez elfajuljon köztetek, semmiképpen ne őrizgessétek a sérelmeiteket. Beszéljétek meg a gondokat, mert így könnyebben átlendültök ezen a nehéz időszakon.

VI.22. - VII.22

Rák

Ha van párod, akkor üljetek le megbeszélni a problémáitokat, mert ha tovább halogatjátok, akkor a kapcsolatotok látja kárát. Figyelj rá, hogy a szavaiddal ne bántsd meg a kedvesedet. Amennyiben egyedülálló vagy, eljöhet egy új szerelem lehetősége, de csak akkor, ha esélyt adsz neki, még akkor is, ha az illető talán az első pillanatban nem a te eseted.

VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Amennyiben a párodat keresed, nem kell megerőltetned magad, hogy ellenállhatatlan személyiségeddel még több hódolót gyűjts magad köré. Ha párkapcsolatban élsz, a régmúlt események, feldolgozatlan sérelmek kerülhetnek ismét felszínre. Tisztázd a félreértéseket, főképpen az érzelmi problémákat, és ne akard elnyomni az ezzel járó fájdalmat. Ha kell éld meg újra, mert így megszabadulhatsz a lelki terheidtől.

VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ez az időszak segíthet szembenézni az érzéseiddel kapcsolatoddal. Gondold át, mit jelent a kapcsolatod számodra? Amennyiben magányosnak érzed magad a párod mellett, annak mi lehet az oka és hogyan lehetne erre megoldást találni? Ha keresed a szerelmet, akkor most sokkal érzékenyebbé válhatsz, ami megnehezítheti, hogy olyan párt találj magadnak, aki tartósan boldoggá tehetne téged.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ha szingli vagy, akkor egy munkahelyi flört felrázhatja a szerelmi életedet. Ha odafigyelsz arra, hogy a kollégák ne pletykáljanak rólad, akkor még valami igazán jó is kisülhet a dologból. Amennyiben van párod, akkor bizony sötét felhők kezdenek gyülekezni a kapcsolatotok felett. El kell döntened, hogy folytatod, vagy valaki más mellett keresed a boldogságot.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ha egyedülálló vagy, akkor ne vágd el magad tovább a boldogságtól, hanem inkább próbálj meg rendet tenni az életed fontosabb területein. Csak akkor fogod megtalálni a boldogságot és a szerelmet, ha lelkileg kiegyensúlyozott vagy. Amennyiben kapcsolatban élsz, akkor ideje a partnereddel megbeszélni, hogy merre haladjatok tovább és hogyan képzelitek el a közös jövőt.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Nagyon könnyen megsértődhetsz valamin a hétvégén, pedig lehet, hogy csupán félreértettél valamit. Ne gondold túl a dolgokat és ez igaz a kapcsolatodra is. Csak mert rettegsz attól, hogy megsérülhetsz és nem akarsz többet te lenni az a bizonyos vesztes fél. Ahhoz, hogy boldog legyél, változtatnod kell az életfelfogásodon és a stílusodon.


XII.22. - I.20.

Bak

Ez az időszak az új kapcsolatoknak kedvez. Ha párkeresésben vagy akkor aligha tudnak ellenállni a vonzerődnek, temperamentumodnak. A régi kapcsolatokban most lehetőség adódik a megújulásra. Nem ártana egy kis izgalmat, változatosságot belecsempészni a mindennapokba, ami által újra felfedezhetnétek egymást.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ha még nem foglalt a szíved, akkor minden esély megvan arra, hogy a szerelem szinte berobbanjon az életedbe. Ne fogd vissza magad, inkább teremts alkalmat az ismerkedésre, és ne a külsőségek alapján ítéld meg leendő partneredet. Ha kapcsolatban élsz, akkor a most ható szenvedélyes energiák segítenek visszahozni azt a régi tüzet a kapcsolatotokba, ami miatt egymásba szerettetek. Az elmúlt időszak vitáit, nézeteltéréseit most könnyűszerrel tisztázhatjátok.


II.21. - III.20.

Halak

Ideje lenne eldöntened, hogy milyen kapcsolatot is szeretnél magadnak. Ha tartós elköteleződésre vágysz, olyan társat kell választanod, akivel a kölcsönös bizalomra és felelősségvállalásra lehet építkezni. Ha szingli vagy, akkor légy aktívabb, hiszen megvannak az eszközeid, hogy felhívd magadra a figyelmet. Rengeteg lehetőséged lesz az ismerkedésre a hétvégén.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.