Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Halak rábukkan egy titokra, ami beárnyékolja a kapcsolatát.

A Nyilas összejöhet egy közeli barátjával. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Nem baj, ha szenvedélyes és lelkes vagy, csak arra ügyelj, hogy ne indulatból közöld a véleményed! A párod jól ismeri hirtelen természetedet, hisz ez a szenvedély működteti a kapcsolatotokat. De most sajnos nagy esély mutatkozik arra, hogy a benned felgyülemlett energiákat a párodon vezeted le. Ez pedig sértődéshez, veszekedésekhez vezethet, amelyeket csak nagy nehézségek árán tudtok csak kijavítani.


IV.21. - V.20.

Bika

Ideje lenne befejezned az állandó agyalást, muszáj lesz kicsit kikapcsolódnod. A jegyedben éppen hátráló mozgásban lévő Uránusz régi dolgokat hozhat felszínre, ezek lehetnek jó és rossz történések is egyaránt. Talán a pároddal feleleveníthetnétek a régi szép emlékeket, a megismerkedésetek pillanatait! Ha keresed a szerelmet, akkor az Uránusz számodra egy új, izgalmas kapcsolatot hozhat, bár nem biztos, hogy hosszú életű lesz, de ennek ellenére élvezni fogod minden percét!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Munkahelyi és anyagi gondok nyomaszthatnak, úgy érzed nem tudsz annyit áldozni a szórakozás oltárán, mint amennyit szeretnél. Nem szabadna, hogy ez elvegye a kedved, hisz rengeteg nagyszerű ingyenes program közül választhattok. Csak egy kis kreativitásra és fantáziára van szükségetek. Amennyiben egyedülálló vagy, akkor nem igazán foglalkoztat most a párkeresés gondolata, sokkal inkább a barátokkal töltött időt helyezed előtérbe.

VI.22. - VII.22

Rák

A hétvége rendkívül érzékeny hangulatban találhat, bár a környezeted már megszokta állandóan változó kedélyedet. Most még is nehezebben tolerálják a lelkiállapotodat. Arra ügyelj, hogy ez az érzékenység ne csapjon át duzzogásba és sértődésbe, mert ezt a hibát később nagyon nehéz lesz helyrehoznod. A víz közelsége számodra gyógyító erővel bír, ezért talán az lenne a leghelyesebb, ha sétálnál egyet a tó- vagy folyóparton.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A hétvégén az lenne a legideálisabb program számotokra, ha valami közös időtöltést, vagy esetleg közös hobbit találnátok ki a pároddal. Ez újból közelebb vihetne benneteket egymáshoz, és felidézhetnétek régi, szép emlékeket. Igazán nagy szükségetek lenne a közös együttlétekre, hisz a napi problémák hatására kissé eltávolodtatok egymástól. Ha keresed a szerelmet, egy idősebb vagy nálad tapasztaltabb ember keltheti fel az érdeklődésedet.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Elemedben leszel a hétvégén, tele tervekkel és ezerrel pörögsz! Ne is fogd vissza magad, a párod ezért szeretett beléd annak idején. Semmi nem álla a boldogságotok útjába, élvezzétek egymás társaságát! Amennyiben párkeresésben vagy, akkor használd ki a hétvégét és egy meghívást se utasíts vissza. Ki tudja, talán az egyik buliban vagy egy barátod révén lelsz rá életed párjára!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Muszáj most kompromisszumot kötnötök, ellenkező esetben az egész hétvége csak a felesleges vitákról fog szólni. Ha végre dűlőre juttok, akkor viszont feledhetetlen pillanatokban lehet részetek. Rendben van, hogy ezerrel pörögsz és szeretnéd a hétvége minden pillanatát kiélvezni, de azért szánj időt a pihenésre is, mert ugyan csak rád férne már. Nem zsákmányolhatod ki vég nélkül a testedet!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ha úgy érzed, hogy a párod titkol előled valamit, akkor azt azonnal beszéld meg vele, és ne várj vele addig, amikor már kirobban belőled a feszültség. Ellenkező esetben hatalmas veszekedésnek néztek elébe, amelyet nagyon nehéz lesz rendbe hozni. A munkahelyeden már többször találkoztál egy bizonyos illetővel, de sosem gondoltad volna, hogy romantikus természetű az érdeklődése. Most egy váratlan találkozás hatására minden világossá válhat előtted.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Az lenne a legjobb, ha a hétvégét kettesben töltenétek a pároddal, lehetőleg a természetben. A természet közelsége feltölt benneteket energiával és hihetetlen megnyugtató hatással van rátok. Az utóbbi időben alig volt időtök egymásra most végre bepótolhatnátok. Szingliként nagy meglepetésben lehet részed, hiszen egy olyan barátod kerül a látókörödbe, akire korábban mindig csak jó barátként gondoltál. Csak rajtad áll, mi lesz ebből a dologból!


XII.22. - I.20.

Bak

Ha úgy érzed, hogy rátaláltál arra az emberre, akivel el tudod képzelni akár az egész hátralévő életedet. Akkor ideje lenne, hogy neki is elmond egy őszinte beszélgetés keretében. Különben teljesen félre fogja értelmezni mostani titkolózó viselkedésedet. Amennyiben keresed a párod, akkor könnyen előfordulhat, hogy két különböző személy is tetszik neked. De bizonytalan vagy, hogy melyiket is válaszd. Ebben az esetben azt tanácsolom neked, hogy hallgass a megérzéseidre!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Mindennél jobban vágysz a pihenésre, semmi kedved a különböző programokhoz. Ezzel szemben a párodnak mehetnékje van és millió egy programmal, meg ötlettel nyaggat téged. Ha nem akarod vitával elrontani ezt a hétvégéteket, kössetek kompromisszumot. Egyedülállóként nem akarsz, és nem is tudsz egyelőre az érzelmeiddel foglalkozni, könnyen megeshet, hogy ez a laza hozzáállás vonzza be számodra az életre szóló szerelmet!


II.21. - III.20.

Halak

Féltékenység ütheti fel a fejét a kapcsolatodban. Olyan leszel, mintha a kis ördög bújt volna beléd. Addig-addig hajtogatod magadnak, hogy a párod titkol előled valamit, hogy végül valóban egy kellemetlen titokra derülhet fény. Bár ettől inkább te fogod magad kényelmetlenül érezni, és nem a párod! Szingliként mostanában többször is eszedbe jut egykori kedvesed. Talán még az is felmerülhet benned, hogy adsz neki még egy esélyt. Mielőtt végleges döntést hoznál, előbb ismerkedj meg másokkal is!

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...