Lifestyle

Te hogyan állsz? Testtartásod lelki problémáidról árulkodik

A több ezer éves kínai orvoslás szerint testtartásunk árulkodóbb, mint azt gondolnánk.

Árulkodó testtartás

Sokszor mondunk olyan kifejezéseket, hogy valaki nem egyenes, amivel nem éppen a külső testtartására gondolunk, de olyan szavak is elhagyhatják a szánkat, hogy valaki "gerinctelenül viselkedik". Bár ezeket nem szó szerint értjük, mégis utalnak valamilyen szinten a testtartásunkra is - legalábbis a kínai orvoslás szerint, ami már több ezer éves múltra tekint vissza. A keleti kultúrában azt vallják, hogy lelki problémáink testtartásunkban is megmutatkozhatnak. Vess egy pillantást a tükörbe, nézd meg alaposan, hogy hogyan állsz, majd lapozd fel galériánkat a részletekért!

Görnyedt testtartás, a vállak előreesnek, a fej általában kissé lehajtott Ez a legtöbb esetben egy alárendelt szerepre utal, ami már vélhetően a gyermekkorban kialakult. Elfojtott vágyak, érzelmek, visszafogottság, félelem és szorongás jellemzi azt, aki így áll. Állandóan meg akar felelni mások elvárásainak, a saját érdekeit és igényeit a háttérbe szorítja. Ő van a munkáért és nem a munka érte.
Kattints a további képekért!

Ezzel a filléres keverékkel garantáltan megszüntetheted a lefolyóban lévő dugulást és a kellemetlen szagokat.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.