Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp - A Mérleg romantikus regénybe illő szerelmi életet fog élni a napokban

A Halak összejöhet valakivel, akit régóta ismer. Hétvégi szerelmi horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

Izgalmas kalandokban lehet részed a hétvégén, akár van párod, akár a szinglik táborába tartozol. Azt veheted észre, hogy többen is versengenek a kegyeidért. Amennyiben kapcsolatban élsz, ne élj vissza a helyzettel! Az a legkifizetődőbb, ha hűséges maradsz és nem engedsz a csábításnak. Viszont szingliként ne állj ellen a csábításnak, vesd bele magad az élet örömeibe, és használj ki minden alkalmat az ismerkedésre és a szórakozásra!


IV.21. - V.20.

Bika

Nemcsak a pénzügyi, de a szerelmi életed is folyamatosan javul. Használd ki az alkalmat és kapcsolódj ki a pároddal. A közös élmények még jobban összekovácsolnak benneteket. Amennyiben egyedülálló vagy akkor itt az ideje, hogy belevesd magad a nagybetűs életbe. A jegyedben járó Uránusz felforrósítja a szerelmi életedet, és most csak akkor nem talál rád a szerelem, ha te éppen úgy akarod!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Kellemes, békés időszak köszönt rád az érzelmek területén. Most szívesebben lustálkodsz, kényezteted magad, szerelmeskedsz. Rajta hát! Élvezd ki az érzékiséget, a szerelmet, úgyis minden megy a maga útján. Ha mégis problémák merülnének fel a kapcsolatodban, ne most akard megoldani őket, mivel hajlamos vagy a kelleténél több engedményt tenni. Ezeket halaszd el egy későbbi időpontra.

VI.22. - VII.22

Rák

Felébredhet benned a szexuális vágy és a szenvedély. Az is könnyen előfordulhat, hogy egy új szerelmi kapcsolatra vágysz, és ez most be is jöhet. De a Halak jegyében haladó Neptunusz kapcsolódása a jegyedhez önmagában kevés ahhoz, hogy ezt az új kapcsolatot tartóssá is tegyen, persze ameddig tart, addig jó lehet. Kapcsolat nélkül is élvezni fogod most az emberek társaságát.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Amennyiben konfliktusba kerültél egy szeretteddel vagy a pároddal az elmúlt időszakban, itt az ideje, hogy rendbe tegyétek ezt a dolgokat. Semmi okod továbbra is fenntartani ezt a feszült helyzetet, hiszen senkinek sem jó. A Szűz jegyében haladó Nap segít helyre tenni a kényes helyzeteket, félreértéseket, haragot. Engedjétek el a negatív érzelmeket, sértettséget, meglátjátok milyen felszabadító érzés lesz!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Az Ikrek jegyében haladó Mars hatására a szexuális étvágyad fokozódik, de nem feltétlenül agresszív módon. Ha most lép be az életedbe egy új kapcsolat vagy szerelem, az tartósnak ígérkezik vagy legalábbis nagy az esélye annak, hogy barátságban, jó viszonyban érjen véget. Képes vagy ebben az időszakban megőrizni az egyéniségedet, ugyanakkor a rád jellemző alázatnak nyoma sincs most benned.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Számodra rendkívül fontos a szerelem és a kapcsolat, ezért a hétvége nagy boldogsággal tölthet el, mert rengeteg meghitt és romantikus pillanatban lehet részed. Mindenféle kapcsolatod szempontjából csodás időszaknak ígérkezik. Amennyiben egyedülálló vagy, akkor is élvezni fogod a hétvége hangulatát, mivel fellendül a társasági életed.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Fokozott szexuális étvágyad szerezhet egy kellemes, de kellemetlen hétvégét is, attól függően, hogy mennyi feszültség van a kapcsolatodban. A kölcsönös belátás és engedmények nélkül nézeteltérések keletkezhetnek a szerelmi életedben. Ha most egy új kapcsolat kezdődik, az inkább csak tisztán a testi vonzalomra épülhet, így nem valószínű, hogy tartósnak ígérkezik.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A hétvégén rengeteg lehetőséged nyílik az ismerkedésre, flörtölésre. Viszont jobban tennéd, ha egy kissé visszafognád magad! Nagyobb óvatossággal kellene kezelned ezeket. Nem alkalmas az idő, hogy elkötelezd magad egy hosszabb kapcsolatban. Könnyen megeshet, hogy egy megbízhatatlan személy bűvkörébe kerülsz, és ez a csalódás megviselheti a lelkedet. Inkább élvezd a hétvégét kötelezettségek nélkül!


XII.22. - I.20.

Bak

A józan eszed felülkerekedik a romantikán, ezért mind régebbi, mind az újabb kapcsolataidba stabilitás és nyugalom költözik. Képes vagy ebben az időszakban elfogulatlanul megoldani azokat a nehézségeket, amelyek az utóbbi időben nyomasztottak. Ha most kezdesz bele egy új kapcsolatba, a partnered és közted jelentős korkülönbség lehet, de ez nem akadálya egy tartós kapcsolatnak.


I.21. - II.20.

Vízöntő

A hétvégén nagyon türelmetlen vagy és fellángolhat a szabadság és a függetlenség iránti vágyad. Ezt az érzést nem tudod kordában tartani. Az sem riaszt vissza, hogy emiatt az egész hétvégéd veszekedéssel telhet. A partnered részéről talán még a szakítás gondolata is felmerülhet. Akkor cselekszel helyesen, ha melegében tisztázod a problémákat. Amennyiben valóban azt érzed, hogy szabadságra van szükséged, akkor cselekedj!


II.21. - III.20.

Halak

A hétvégén több meghívást is kaphatsz barátaidtól, ezeket érdemes lenne most kihasználnod. Lehetséges, hogy ezek valamelyikén fog rád találni a nagy szerelem. Megtörténhet, hogy egy olyan személlyel hoz össze a sors, akit már régóta ismersz, de már egy ideje nem láttátok egymást. A viszontlátás öröme mellett, mindketten úgy érezhetitek, hogy tökéletesen egy hullámhosszon vagytok.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Jeremy Irons kisebbik fia, Max pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja.
Fashion&Beauty
Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.