Lifestyle

Napi horoszkóp: A Kos ma ne bízzon meg a munkatársaiban! - 2022.09.30.

Az Ikrek napját sorsszerű események forgatják fel. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Gazdag, kimeríthetetlen ötlettáradnak köszönhetően, most sikert érhetsz el. Egyetlen dologra kell odafigyelned: ne bízz meg vakon senkiben! Főleg a munkatársaidban, különben könnyen megeshet, hogy olyan csalódás ér, amelyet nagyon nehezen tudsz kiheverni.


IV.21. - V.20.

Bika

Úgy sodorhatod magad bajba, ha egyszerre túl sok dologgal foglalkozol. Meg kell tanulnod nemet mondani, különben túlhajszolod magad, feszült és fáradt leszel. Ne hagyd, hogy a cinikus vagy agresszív munkatársaid elkedvetlenítsenek!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Sorsszerű eseményekben bővelkedik ez a nap, különösen, hogy a munkahelyed olyanná válik, mint a darázsfészek, ráadásul fizikailag sem vagy topon. Most ügyelj arra, hogy semmibe ne fektess túl sok fizikai és érzelmi energiát.


VI.22. - VII.22

Rák

Bizakodó hangulatban telik a mai napod, és ez a kellemes érzés, akár a végtelenségig is tarthatna, de mivel az alaptermészeted nyugtalan, előbb-utóbb a nyugodt időszakban is találsz valamit, amin aggódhatsz. Próbáld meg legyőzni a saját magad által gyártott akadályokat.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Valami mindig kihoz a béketűrésedből, és ok nélkül összezördülhetsz kedveseddel, esetleg gyermekeddel. Próbálj meg türelmesebb lenni, mert ingerlékenységed, meggondolatlan kijelentéseid sokáig tartó gondokat okozhatnak.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A mai nap igazán kedvező számodra, csupán arra kell ügyelned, hogy a problémáid megoldásával lépésről lépésre haladj és semmit se kapkodj el. Valamilyen merész kísérleted balul üthet ki, úgyhogy nem árt az elővigyázatosság!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Gyakorlatiasságod és kapcsolatteremtő képesség előtérbe kerül a mai nap folyamán. Hajlamos vagy több házimunkát vagy egyéb felelősséget vállalni, noha nem biztos, hogy az ígéreteidet teljesíteni tudod!

X.24. - XI.22.

Skorpió

Ma egy kisebb párkapcsolati rövidzárlatra számíthatsz, ám ezt remekül kompenzálhatod a mindennapi munkádban. Ott rengeteg elismerés vár, de azért vigyázz, hogy ne szálljon a fejedbe a dicsőség, ne nyilvánítsd ki erőszakosan a véleményedet!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ma meg kell tanulnod, hogy a szellemi értékek néha többet nyomnak a latba, mint az anyagiak. Egy jó pénzügyi manőver most hosszú távon megalapozhatja a jövődet. Ügyelj arra, hogy az érzelmeket ne kézzelfogható javakban mérd.


XII.22. - I.20.

Bak

Tehetségedet és kreativitásodat nagyra becsülik, ezért most sok mindent elérhetsz. Érzékiségedet és személyes varázsodat bátran bevetheted a másik nem képviselőinél. A kapkodásra viszont ügyelj, mert azzal sokat árthatsz magadnak!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ma vigyázz a felelőtlen kijelentésekkel és ügyelj rá, hogy az érzelmeidet ne teregesd ki, mert akár nevetségessé is válhatsz. Semmilyen téren nem tűröd a korlátozásokat, nagyon nem szereted, ha bárki óvatosságra int, ebből akár még nagyobb bajod is származhat!


II.21. - III.20.

Halak

A kapcsolataidban engedményeket csak akkor tegyél, ha valakit valóban szeretsz. Lehetnek feszült, rossz hangulatú pillanataid, még sem lenne célszerű, ha különböző nyugtatószerekkel próbálnád oldani a feszültséget.


Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Recept
Vannak magyaros ételek, melyek híre már bejárta a világot, most mutatjuk azt az ötöt, amely a legnépszerűbb a külföldiek körében.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Utazás
Ünnepi díszbe öltözött a dél-alföldi kisváros, Csongrád. A Tisza-parti város főterén, a Kossuth téren már adventi fények, karácsonyi hangulat és változatos családi programok várják november 26-tól...