Lifestyle

Október havi karrier horoszkóp: A Bika egész hónapban azt érezheti, hogy megfogta az Isten lábát!

A Mérleg nagy eséllyel munkahelyet vált a hónapban. Íme októberi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

A jegyedben előre induló Jupiter a változtatásokat sürgeti az életedben. Nem kell feltétlenül mindent szétrobbantanod, elég, ha a hozzáállásodon igazítasz és tudatosítod, hogy az életed alakulása a saját kezedben van. A hónap eleje a legalkalmasabb a fontos, jövődet érintő döntések meghozatalára. Lehet, hogy érzelmileg nehéz lesz felvállalni a következményeket, de muszáj lesz megtenned. Megkapod hozzá a szükséges erőt és segítséget!


IV.21. - V.20.

Bika

Ne halogasd tovább a dolgokat, mert ez a hónap a változás és az öröm időszaka lehet. Most nem kell drasztikus dolgokat tenned. Elég, ha apró lépésenként haladsz előre. Ha valamin változtatni szeretnél vagy akár munkahelyet váltanál, akkor itt a remek alkalom. Ebben az időszakban megvalósulhatnak az álmaid! Akkor is küzdj tovább és ne add fel, ha elsőre megoldhatatlan akadályokkal találkozol.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Az elmúlt időszakban volt nagyon kemény helyzet az életedben, de ennek ellenére jó néhány sikert is elkönyvelhetsz. A következő időszak eredményessége azon múlik, hogyan tudod beépíteni a tapasztalataidat az életedbe. Mérlegelj, nézd meg, melyek azok az életterületek, amelyeken még dolgoznod kell! Gondold át, miként tudod megoldani a gondjaidat. Bízz magadban, és tudatosítsd azokat a képességeidet, amelyekben jó vagy!


VI.22. - VII.22

Rák

Ha megteheted időzítsd mostanra a szabadságodat! Utazz el, pihenj sokat. Élvezd a családi együttléteket, a közös kalandokat. Most nagy szükséged van az új impulzusokra, hogy fel tudj töltődni. Október hónapja egy kisebb megtorpanást hozhat számodra. Nagy eséllyel régi problémák is előkerülhetnek. Az lenne a legokosabb, ha most a konfliktusokat nagy ívben elkerülnéd és inkább a kompromisszumra és a békére törekednél.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A legfontosabb ebben a hónapban, hogy ne legyél türelmetlen, ez nem azt jelenti, hogy várakoznod kellene, amíg beindulnak a dolgaid. A hónap második felében lesz elég alkalmad arra, hogy kezedbe vedd az életed irányítását. Ne riadj vissza az olyan helyzetektől sem, amikor drasztikus döntéseket kell meghoznod. Minden változtatás, amit ebben az időszakban sikerül megvalósítanod, szerencsés végkifejletet eredményez.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ideje, hogy komolyan vedd a saját igényeidet, tanulj meg szorongások nélkül felelősséget vállalni, harcolni magadért, a boldogságodért. A hónap első felében jó esélyed van megérteni, feldolgozni, hogy melyek azok a hozott viselkedési minták, amelyek gátolnak a céljaid megvalósításában. Ezáltal lehetőséged nyílik kilépni ezekből és elkezdheted élni a saját életedet. Szentelj nagyobb figyelmet az érzéseidnek!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A jegyeddel szemben újra előrehaladó Jupiter életed egy fontos időszakára hívja fel a figyelmedet. Érdemes a céljaidat, lehetőségeidet átgondolni és tudatosítani, mit kell tenned azért, hogy ezeket elérhesd, már csak azért is, mert komoly változásokat, izgalmas, váratlan helyzeteket hozó időszak veszi kezdetét az életedben ebben a hónapban. Az elkövetkezendő időszak új munkát, új karrierlehetőséget is hozhat.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Az elkövetkezendő időszak minden történése arra irányul, hogy megtaláld és stabilizáld a helyedet a világban. Ehhez keress olyan célokat, kihívásokat és elvégzendő feladatokat, amelyek megfelelő anyagi hátteret biztosítanak számodra. Gondold végig, melyek azok a képességeid, amelyeket pénzre tudsz váltani, illetve van-e olyan régi befejezetlen ügyed, amit még el kell rendezned. Fontos, hogy tiszta lappal indulj, mert csak ezután tudsz új célokat kitűzni!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Van, hogy a valóság és amit annak hiszel még csak köszönő viszonyban sincs egymással. Ebben a hónapban jó eséllyel szembesülhetsz a rideg valósággal. Igaz, hogy az igazság tartogathat néhány fájdalmas pillanatot, de legalább tisztán és reálisan láthatod a jövőbeli lehetőségeidet. A felismerés sokkal közelebb vihet a valós céljaidhoz, mint azt elsőre hinnéd. Akkor se ijedj meg, ha számodra úgy tűnik: felborult az életed!


XII.22. - I.20.

Bak

Ebben a hónapban a cselekvésnek van itt az ideje. Bármit, amit eddig nem tettél vagy esetleg nem mertél megtenni, most érdemes újból elővenned, a lényeg a szemléletváltáson van. Ez nem olyan könnyű feladat, hiszen önmagunkkal megküzdeni a legnehezebb, de most ez a dolgod, az égiek nem is igen hagynak számodra más megoldást.


I.21. - II.20.

Vízöntő

A hónap első felében, a kijózanító Szaturnuszi energiák segítenek neked szárnyalni, kipróbálni magad új területeken. Egyúttal lehetőséged lesz végiggondolni, mennyire vagy szabad, tudsz-e az lenni, aki igazán szeretnél. A kulcs most a saját hitrendszered. A Halak jegyében járó Neptunusz azt jelzi, hogy arra leszel képes, amit gondolsz és hiszel magadról. Ha nem vagy elégedett a lehetőségeiddel, akkor itt az ideje, hogy kibővítsd az ismereteidet.


II.21. - III.20.

Halak

A hónap eleje váratlan helyzeteket hozhat. Olyan változások indulhatnak el, ami a jövőd szempontjából igencsak fontos lesz. Ha megtalál egy munkaajánlat, mindenképpen fogadd el, és ne hagyd elmenni, mert a későbbiekben anyagilag kedvező lehetőségeket szalaszthatsz el. Ebben az időszakban sokkal tudatosabb vagy, és ez segítségedre van abban, hogy elérd azokat a céljaidat, amelyeket nagyon szeretnél.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A fokhagyma nem csak remek fűszer, hanem szuper orvosság is egyben, ám ahhoz, sokáig megőrizze a frissességét, megfelelően kell tárolni.
Lifestyle
Mindig elszaladsz még pisilni, mielőtt elindulnál otthonról? Azonnal abba kell hagynod!
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.