Hétvégi szerelmi horoszkóp: a Szüzek váratlan fordulatokra számíthatnak

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk augusztus 10-től12-ig szól.

III.21. - IV.20.

Kos

Nagy lelki ingadozásaid eredményeként könnyen lehet, hogy a végén senkivel sem vagy, egyedül töltöd a hétvégét. Igaz, nagyon sok előnye is van ennek. Leginkább, hogy nem kell alkalmazkodnod senkihez sem, szabadon portyázhatsz, teremtheted magad köré az izgalmas kalandokat, ami talán most a legfontosabb neked. Régen együtt élt pároddal dupla vagy semmi – szeretetet és hidegséget is tudtok teremteni, de hogy melyik lesz?

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ha elhiszed magadról, hogy nem nézel ki jól, hiába mész be a boltokba vásárolni, semmi sem fog tetszeni, azt gondolva, hogy neked biztosan nem áll jól. Gondolataidban kell rendet tenned, hinni magadban, különben lecsúszol a szerelemről! Ha ez sikerül, onnét kezdve már azt teremtesz, amit csak akarsz. Igaz, a végletesség jellemző lehet mostani hétvégédre, ami nem csak neked, de társadnak is megterhelő.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Vihetnek az érzelmek, hol magasra, hol mélyre, ember legyen a talpán, aki követni tud. Ne kívánd szerelmedtől vagy kiválasztottadtól, hogy a te „jobbra – balra lengő hintádba” beleüljön, meglehet, még elszédül! Ha nem találod meg középpontodat, könnyen lehet, hogy magadra maradsz, kevesen állják ki ezt szédítő a próbát. Régen együtt élt párod már ismer, ő képes venni az akadályokat, boldog is vagy mellette.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Nem kell sok pénzt költened sem ruhákra, sem ékszerekre, be sem kell dobnod mindent azért, hogy szerelmedet elkábítsd! Nem kell vinned a legelegánsabb étterembe, hogy megnyerd magadnak! Legyél, aki vagy, aki figyel, gondoskodik, süt – főz! Aki csacsog, az érzelmeit ki tudja fejezni ezer módón – azzal vagy igazán nyerő! Régen együtt élt pároddal az egész különleges programokon való részvétel felizzíthat benneteket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Egy kis angyal a szerelmed, aki elvisel mindent, legyél bár egyik vagy másik végletben. Ne élj vissza szeretetével, s azzal, hogy bármit ki tudsz magyarázni, mindenre van okos ellenérved. Ha valakit nagyon szeretnél meghódítani, beszélj angyalaiddal, akik mindenben segítségedre vannak, bár könnyen lehet, hogy a nagy „Ő” nem lesz olyan elnéző, mint régebbi szerelmed. Gondoskodó szeretetedben fürdeni nagyon jó.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Váratlan fordulatok teszik izgalmassá szerelmi életedet, akár egy új kapcsolat formájában, akár a régit érintő kisebb – nagyobb robbanások által. Mindezt persze leginkább túlzásaid váltják ki, hisz egyik végletből a másikba tudsz esni, s mindezt szenvedélyesen, teljesen beleélve magad hangulataidba. Tudatosan figyelj, hogy el ne szállj! A sznob világ allűrjeit nem kell felvenned, hisz az egy színdarab, s te nem ilyen vagy valójában!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ne zárd be a szívedet, hisz mindenki várja kedves mosolyodat, áradásodat, amit senki nem tud helyettesíteni, annyira egyedi és csodálatos! Egy kis vásárlás, divatos ruhák, ékszerek nézegetése biztosan segít, még ha első pillanatban nincs is kedved hozzá - csak a kezdet nehéz, a többi menni fog magától! Ha van már párkapcsolatod, a próbák kiállása után könnyen lehet, hogy akár hosszútávban is elkezdesz gondolkodni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Csodálatos szerelmes hétvégédet még hangulatingadozásaid sem tudják elrontani, szerelmed egy angyal, aki vigyáz a köztetek levő összhangra. Ha még keresésben vagy, angyalaid segítenek akár megtalálni szíved választottját, akár valaki kiválasztottad közelébe kerülni. Régen együtt élt pároddal nem ilyen fényes a helyzet, könnyen lehet, hogy egymással túl szigorúak vagytok, ezzel tönkretéve a hétvégét.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Talán te sem tudod, hogy most szabad akarsz – e lenni, vagy valóban megélni azt a csodálatos nagy szeretetet, mely benne rejlik egy kapcsolatban. Hamar kiderül mindez viselkedésedből, hisz ha kötözködsz, türelmetlen vagy, abból már tudhatod is, hogy szabadságvágyad nagyobb, mint az összetartozás utáni igényed. Amúgy most menekülhetsz álmaidba is. Vigyázz, mert egy álomkép mindig tökéletesebb, mint a valóság!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Mielőtt bárhová indulnál, fogalmazd meg, mit szeretnél, hisz hangulataid különben ide-oda dobálnak. Ezt is szeretnéd, azt is szeretnéd, de „egy fenékkel nem lehet két lovat megülni, nem lehet szűznek is maradni, s át is élni a világ legszebb csodáját!”. Egy biztos, a legrosszabb az, ha mást mutatsz, mint aki vagy, nem csak magadat, de másokat is becsapva, ami egy rossz lavinát indít el. Hallgass ötleteidre, nagyon jók!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Talán stabilizálnád kapcsolatodat, de akkora vágy húz a szabadság felé, mely ezt nem engedi. Türelmetlenséged sem segít egy szép, szerelemmel teli hétvége megteremtésében, úgyhogy mielőtt bárhova indulnál, sportolj egy nagyot, hagyd kijönni a feszültségeket! Az érzelmi túlzásokat ismerd fel - a mennyországban jó lenni, de azt mindig követi az ellenoldal is, ami ijesztő, s amire biztosan nem vágysz!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Lukat beszélsz kiszemelted, de akár régen együtt élt párod hasába is, mindent bevetve, hogy elérd céljaidat. Mosolyod minden túlzásodat ellensúlyozza. Hab a tortán a benned levő nagy lendület, teremtőképesség, hit. Könnyen lehet, hogy épp utazol szerelmeddel valahova, talán nagyon messze, tengerentúlra, ahol könnyebben tudsz a középpontodba kerülni, s onnét már csak a boldogság vár rád/ rátok.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!