A Szüzekre rátalál a szerelem, a Nyilasok perzselő szenvedélyt tapasztalnak - Hétvégi szerelmi horoszkóp

Egyre közelebb vagyunk a hétvégéhez, úgyhogy ideje megtudnod, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén! Hétvégi szerelmi horoszkópunk március 11-től 13-ig szól.


III.21. - IV.20.

Kos

Ez sem az a hétvége, mellyel később dicsekednél a többieknek, hogy irigykedjenek rád. Ellenben tanítások érkezhetnek. Párkapcsolatod próbára lehet téve. Ha egyedülálló vagy, akkor - valahogy semmi sem megy úgy a hódítás területén, ahogy megszoktad, ahogy tőled mások elvárják. Hogy mi van a háttérben, miért nem? Lehet, hogy még mindig a „másoknak adott pofonokkal” kell elszámolnod, amiket most neked kell megtapasztalni.

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér a Kosoknak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ha a hétvégén célod a szerelem, akkor el is éred. Amit csak szeretnél, mindent megkapsz – bőségesen. Türelmetlenséged, és a benned levő kis önbizalomhiány, aggódás kicsit akadályozhat, de el nem téríthet. Akár szerelmeddel külföldre is elutazhattok, még tengeren túlra is. Az is lehet, hogy egy külföldi lesz most a párod, akivel a nyelvet is gyakorolhatod, és egy más kultúrát is megismerhetsz.

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér a Bikáknak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

V.21. - VI.21.

Ikrek

Szabadságvágyad a legfőbb akadályozója a szerelmi élet területén való kibontakozásodnak. Összevitatkozhatsz bárkivel, annak ellenére, hogy el is kerülhetnéd azt, de így biztosan szabad maradsz. Ha van házastársad, vele viszont a hétvége nyugodt lehet, új felfedezéseket tehettek akár a testetek területén is, mely nem csak őt, de téged is felvillanyozhat, és lelketekben is mélyen egymásra találhattok.

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér az Ikreknek!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22.

Rák

Szerelem, bőség, szabadság! Minden egy csomagban, ahogy szeretnéd. A szabadságvágy alapvetően téged nem jellemez, általában jobban szeretnél összeolvadni, eggyé válni a másikkal, de most mégis, mintha szükséged lenne rá. Olyannyira, hogy akár fel is boríthatod azt a kapcsolatot, amely bezár, ahol úgy érzed, hogy megfulladsz. Érdemes elgondolkoznod, hogy te szabadon engeded-e partnered.

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér a Rákoknak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Igazi, nagyon mélyen megélt szerelem részese lehetsz, ha engeded, ha a félelmeiddel, melyek még téged is meglephetnek – szembe mersz nézni. Mostani, nagy átalakulásodat ez a szerelem is befolyásolhatja, késztethet arra, hogy változzál, ne maradj a felszínen, a látszatvilágban, a káprázatban! Ha az „út” elején vagy, még jelen lehet a pénz, azt gondolván, hogy ettől több vagy. De az csak anyag! A szerelem a lélek síkján mozog.

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér az Oroszlánoknak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Váratlan fordulattal, kiszámíthatatlanul érkezhet egy szerelem, mely nem telepszik rád, nem akar semmit, csak a pillanatot megélni. Hogy te vagy külföldön vagy egy más országból érkezővel találtok – egymásra, az majd kiderül, de hogy jól érzed magad, az biztos. A hiúságod bezavarhat ebbe a váratlan idillbe. Ne akarj más lenni, mint ami vagy, ne akarj többet mutatni, mert elmegy rá az energiád!

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér a Szüzeknek!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Nagy kicsapongásra nem számíthatsz, sőt! Ha van szerelmed, párod, társad, akkor kicsit „öregesen”, de annál nagyobb szeretettel foghatjátok egymás kezét, „ballaghattok” az úton. Számodra ez elfogadható, hisz a társ léte a fontos neked. A mosolyról, a flörtről viszont kevésbé tudsz, nem is akarsz, és nem is kell lemondani. Nagyon tudod, mi kell a másik nemnek, és nincs kizárva, hogy azt ezen a hétvégén is megtalálod, megéled.

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér a Mérlegeknek!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Nyughatatlan vagy mostanában, nem férsz a bőrödbe, feszülsz belül – talán pont ezért, mintha minden téged akadályozna a szerelemben. Ha nem a félelmeid, nem az önbizalomhiányod, mely saját váradba, „börtönödbe” kényszerít, az álomvilágodba, ahol minden tökéletes, akkor külső akadályok érkezhetnek, és nem éred el azt, amit szeretnél. Alapvetően nagyon végletes vagy. Most épp a csend végletében vagy.

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér a Skorpióknak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Szenvedéllyel, veszekedésekkel, besértődésekkel, játszmákkal, váratlan fordulatokkal teli hétvégére számíthatsz a szerelemben. Unatkozni biztosan nem fogsz. Ha ez már neked is sok, akkor vedd kézbe az egészet, gondold végig mit szeretnél, fogalmazd meg, és a benned szintén meglevő nagy higgadtsággal, teremtőképességgel módszeresen, lépésről lépésre teremtsd meg elgondolásod.

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér a Nyilasoknak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Sok jóra nem számíthatsz, mert türelmetlen és hisztis tudsz lenni, ami nem segíti a szerelmet. Ezek egyébként egyáltalán nem jellemzőek rád. Az utóbbi időben egy nagyon nagy átalakuláson esel át, amit talán te sem tudsz hova tenni, hisz ezeket a végletességeket eddig csak másokon láttad. Próbálj, ahogy régen is, a középpontodban lenni, a mostani meglátásokkal teli gondolkodásmódoddal ezt is megoldani.

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér a Bakoknak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Két út között választhatsz. Az egyik, mely tőled szokatlan, most mégis előfordulhat, hogy csendben ülsz. Álmodozol, és nem történik semmi. Jól elvagy egy filmmel, zenével, a nagy semmivel. A másik, egy nagyon szép, végtelen szeretettel teli szerelem, mely a másiktól nem elvenni, nem birtokolni, de adni akar. Az angyalok ott vannak veletek, vigyáznak rátok. Hallgassatok zenét, menjetek együtt moziba.

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér a Vízöntőknek!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Vágyhatsz a szerelemre, jót enni, inni, együtt lenni, szeretni a másikat, de valami miatt nem biztos, hogy úgy fog megvalósulni ez a hétvége, ahogy eltervezted. Pedig most ki is tudsz lépni az álmodozásból, a „sült galamb” várakozásából. Lendületeddel tenni is akarsz, de az akadályok, melyek lehetnek a félelmeid, az önbizalomhiányod is jönnek, és mindent elronthatnak.

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér a Halaknak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Szólj hozzá Te is!