2016-os szerelmi horoszkóp: A boldogság éve vár rád

2016 a szerelem éve lesz, hiszen idén szinte minden szingli párra talál majd. A párkapcsolatban élők közül pedig többen, mint például a Mérlegek és a Kosok komolyabbra fűzhetik eddigi viszonyaikat. Csak nem esküvői harangokat hallunk?

Bak:
XII.22. - I.20.

A szerelem izgalmas hálójába sikerül belegabalyodnod már az év elején. Kedveseddel muszáj lesz a teljes esztendőt előre megtervezni, különben örökké azon fogtok hajba kapni, hogy hová menjetek, mit csináljatok. Kössetek kompromisszumokat, amibe belefér a szex hetente legalább hétszer, az elmélyült összebújós esték és a hullócsillagok megfigyelése is. Szingliként lehetséges, hogy várnod kell egy kicsit, de tavasszal rád talál a szerelem: végre az utadba kerül egy igazi, belevaló, mindenre nyitott férfit, aki őszinte, a tenyerén hordoz, és kielégíti legvadabb vágyaidat is. Igazi perzselő nyár vár majd rátok!

2016 a Mars éve lesz! Kíváncsi vagy, mit ígér a Bakoknak a tüzes és szenvedélyes bolygó? - Kattints ide!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Vízöntő:
I.21. - II.20.

Elkötelezett Vízöntőként ki akarsz tartani amellett, aki sokat tett érted 2015-ben. Szép időszak vár rátok, amikor semmit sem kell megtervezni, görcsösen akarni, mert a dolgok ezek nélkül is kiválóan alakulnak. A szinglik nyárig sok kalandot vállalnak, élvezni is fogod ennek minden pozitív részletét, főleg azt, hogy kötelezettség nélkül bújhatsz ágyba jóképű pasikkal. Ám vigyázz! Mert a te szíved sincs kőből, és meg fog érkezni az a szerelem, akihez azonnal a boldogság, elkötelezettség és monogámia szavakat fogod csatolni.

2016 a Mars éve lesz! Kíváncsi vagy, mit ígér a Vízöntőknek a tüzes és szenvedélyes bolygó? - Kattints ide!

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Halak:
II.21. - III.20.

Közel vagy távol? Együtt vagy külön? Az év első harmadában folyamatosan ilyen és ehhez hasonló kérdéseken rágódsz. Párban élőként valóban döntést kell hoznod, hogy vállalod-e az ismeretlent, és beleugrasz-e valami újba, vagy maradsz a régi, jól ismert partner mellett, aki egyébként a tenyerén hordoz, de ez mintha már nem lenne elég neked. A nagy Ő-re vadászva belefutsz majd jóképű, kedves és udvarias fickókba, de a nagy áttörés ősszel jön, amikor minden eddigi elképzelésedet hátrahagyva egy olyan férfinak nyitod ki a szíved, aki nem a sármjáról, kedvességéről, vagy udvariasságáról lesz híres. Mást tud, igaz, azt jobban bárkinél…

2016 a Mars éve lesz! Kíváncsi vagy, mit ígér a Halaknak a tüzes és szenvedélyes bolygó? - Kattints ide!

Te még keresed a párod? Próbáld ki, hátha bejön: Femrandi.hu

Kos:
III.21. - IV.20.

Egy hullámhosszon vagytok, nem csoda, hisz Vénusz pozitív erőkkel áldd meg. Az esetleges ellentéteket is csendben rendezitek, már csak a holtomiglan-holtodiglan kimondása szükséges a teljes harmóniához. Vajon lesz merszed bevállalni, hogy végleg elkötelezed magad? A magányos Kosok áprilisig szinte élvezik, hogy a munkába és a tanulásba temetkezhetnek, ám a meleg idő minden fagyos szívet felolvaszt - elkerülhetetlenné válik, hogy az álomférfi hálójába kerülj.

2016 a Mars éve lesz! Kíváncsi vagy, mit ígér a Kosoknak a tüzes és szenvedélyes bolygó? - Kattints ide!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Bika:
IV.21. - V.20.

Az év eleje hozhat némi bánatot és önfeláldozást, de ne ijedj meg, ami késik, nem múlik. Áprilisban egy nap felébredsz, és tudod, meg kell változtatnod mindent ahhoz, hogy megtaláld azt a valakit, akivel leélnéd az életedet. A belső és külső átalakulások egy olyan új Bikával szolgálnak majd, akinek nem fog tudni semmilyen társkereső, magányos férfi nemet mondani. Szinte zavaró lesz az a túlzott figyelem, amit kivívsz magadnak. De tulajdonképpen nem ezt akartad?

2016 a Mars éve lesz! Kíváncsi vagy, mit ígér a Bikáknak a tüzes és szenvedélyes bolygó? - Kattints ide!

Tedd meg te az első lépést!  Femrandi.hu

Ikrek:
V.21. - VI.21.

Nagyon úgy tűnik, hogy Vénusz nem fog békén hagyni, és addig korbácsolja benned a szenvedélyt, amíg a kapcsolatod az eddiginél sokkal jobbá és elkötelezettebbé nem válik. 2016 elrepül gyorsan, az egekig emelkedő hangulat viszont a végtelenségig kitart majd. Lesz pár szappanoperába illő vita köztetek, de hát tudod, a kibékülés mindig édes. Szingliként persze megint inkább a munkád felé fordulsz. Ám hiába próbálsz egy udvarlót elzavarni, ő egész nyáron kitartó hadműveletet folytat békés magányoddal szemben. Csak rajtad áll, hogy hagyod nyerni, vagy sem!

2016 a Mars éve lesz! Kíváncsi vagy, mit ígér az Ikreknek a tüzes és szenvedélyes bolygó? - Kattints ide!

Te még keresed a párod? Próbáld ki, hátha bejön: Femrandi.hu

Oldalak

Lifestyle
Sokan kihagyják ezt a jelentéktelennek tűnő, ámde annál fontosabb lépést a sonkafőzés során. Vajon te is itt hibáztál eddig?
Sztárok
Ha ezt túl fogja élni Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme, akkor valószínűleg mindent. A sztárpáros igyekezett megnyugtatni a rajongókat.
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...