Lifestyle

Heti horoszkóp: Feszülten telik a tél utolsó hete - 2020.02.24. - 2020.03.01.

Heti horoszkópunk 2020.02.24-től 2020.03.01-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

A héten figyelj oda arra, hogy mit mondasz és mit teszel, jelentéktelen dolgokra ne pazarold az energiádat. Ha problémáid adódnak a munahelyed, ez a hét nem alkalmas arra, hogy a fönõköddel tisztázd a helyzetet. Most rengeteg szellemi energiával rendelkezel, amit a munkádban kamatoztathatsz. Mivel most érzékenyebb vagy, ezért hamarabb megsértõdhetsz olyasmin, amit máskor észre sem veszel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A pénz körül foroghatnak a gondolataid, ha vállakozó vagy akkor nem lesz okod a panaszra, mert ezen a héten a pénzügyekkel kapcsolatban a legmerészebb álmaid válhatnak valóra. Amennyibben nem rég szakítottál kedveseddel most nagy változások történhetnek a magánéletedben. Talán újból lehetõségetek adódik arra, hogy új esélyt adjatok magatoknak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ne törõdj az irigyek kórusával, õk azok akik csak learatni szeretik a sikert, de tenni érte keveset. ezek az emberek hamar elfogynak, ha tettekrõl van szó, ne szentelj nekik túl nagy figyelmet. A szerelemben érzékenyebb, sértõdékenyebb hangulatban lehetsz, most mindent a lelkedre veszel, párod nincs könnyû helyzetben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Nem szoktál hozzá, hogy a lassú haladás útját választod, most akkor leszel a legeredményesebb, ha kivárod, amíg a kezdeti lépések meghozzák a valódi kibontakozást. Az elsõ lépéseket ehhez, már a héten megteheted abba az irányba, hogy rendezd az otthoni és munkahelyi problémáidat. A környezetedben egy konfliktus látszik kialakulni, de ne engedd, hogy most bármi elvonja a figyelmedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A közelmúltban valami jó dolog történt veled, ami még hosszú idõn keresztül hatással lesz az életedre. Jókedved, lelkesedésed szemet szúrhat néhány kollégádnak a munkahelyeden, ne hagyd hogy ez felbosszantson, mindenkinek vannak irigyei. Ügyelj arra, hogy ne vidd be a magánéleti dolgaidat és próbáld meg palástolni az érzelmeidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

A legfontosabb számodra az érzelmi és a lelki biztonság. Ahhoz, hogy képes legyél arra,hogy megold az életedbe felmerülõ konfliktusokat, önmagaddal szemben is biztonságban kell lenned. Ezt úgy érheted el, hogy végiggondolod saját értékeidet a "van" és 'amit szeretnél", hogy "legyen" értékek közötti távolságot megpróbálod egymáshoz minél jobban közelíteni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A héten azon kaphatod magad, hogy eltûnödsz azon, hogy milyen régen voltál szórakozni, milyen régen töltötted az estédet a barátaid társaságában. Kifogás gyanánt a legkülönbözõbb mentségeket és magyarázatokat találtad ki. Itt az ideje, hogy ezen változtass, lepd meg barátaidat és szervezz meg te egy fergeteges bulit számukra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A tökéletességre törekszel, ezzel nemcsak a saját életedetet keseríted meg, hanem a környezetedét is. Erõs hajlamod van a féltékenységre, az érzelmi kapcsolataidat is tökéletesnek, minden kivetnivaló nélkül akarod megélni. Aki kapcsolatba kerül veled, annak feltétlenül számolnia kell ezekkel az elvárásaiddal. Ha boldog párkapcsoaltban szeretnél élni, át kell értékelned a pároddal támasztott igényeidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A hét feszülten indulhat számodra, emiatt hajlamos lehetsz másokkal szemben parancsolóan vagy erõszakosan fellépni. Ezt persze senki nem veszi jónéven és problémáid adódhatnak belõle. Törekedj arra, hogy olyan tevékenységekkel foglald el magad, amelyeket szívesen csinálsz és szentelj több figyelmet azokra az emberekre, akiket szeretsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ezen a héten mindenki igyekszik a kedvedben járni és ezt kissé furcsának találod. Remek megérzéseid és az ösztöneid most sem hagynak cserben. Pontosan érzed, hogy ki az, aki hamis érdeklõdést mutat feléd, érdekbõl igyekszik elnyerni a barátságod. Ne tulajdoníts meg túl nagy figyelmet, nagyon fontos, hogy a tetteidet a szeretet vezérelje.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

Összekúszálódhat az életed és nem biztos, hogy te vagy a felelõs a kialakult helyzetért, de abban már igen, hogyha továbbra is megmakacsolod magad és nem hajlasz a kompromisszumra. A hét végén jelezhet a szervezeted, túl sokat vállaltál az utóbbi idõben. Itt az ideje, hogy változtass az életmódódon. Szakíts idõt a pihenésre, a sorozatok helyett válaszd inkább a természetet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A legfontosabb, hogy tisztában legyél a saját értékeiddel. Tökéletesítsd azokat a tulajdonságaidat, amikre büszke vagy és ami révén annyi sikerélményben volt részed eddig is. A gyengeségeidet is vedd számba és törekedj azok megjavítására. Egyéniséged irigységet válthat ki másokból, ne hagyd, hogy ez elvegye a kedvedet. Most minden a szervezeted kitisztására és méregtelenítésére szolgáló tevékenység sikeres lehet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nem forognak többé a kamerák: véget ért az Ázsia Expressz idei szezonja, így Krausz Gábor és Mikes Anna is hazatérhetett. A neves séf nem csupán közelmúltbéli élményeiket elevenítette fel, de arról...
Egészség
A glutént csendes gyilkosnak is nevezik, nem véletlenül, hiszen sokszor észrevétlenül okozhat krónikus gondokat a szervezetben, ha valaki érzékeny erre a növényi fehérjére.
Sztárok
Az utóbbi években már nem láthattuk színpadon a 85 esztendős korában elhunyt Tordy Gézát. Arról, hogy miért intett búcsút mesterségének a legendás színész, most régi barátja, Körtvélyessy Zsolt...