Lifestyle

Heti horoszkóp: Az Ikrek párja házasságra vagy gyermekre vágyik. - 2022.10.31. - 2022.11.06.

A Halak költözésre számíthat, vagy ezzel kapcsolatos döntéshelyzetbe kerülhet. Heti horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

A héten tudatosan lépj ki a komfortzónádból, mert így sok érdekes tapasztalattal gazdagodhatsz. Ne felejtsd el: üzeneteket sokféle csatornán keresztül kaphatunk. Tekints most másképp az életed történéseire, mint ahogy azt eddig tetted. Beszélgess olyan emberekkel, akiknek a véleménye, világnézete eltér a tiédtől, mert meglepő felismerésekre tehetsz szert.


IV.21. - V.20.

Bika

A héten felemás érzéseid lehetnek egy bizonyos dologgal vagy helyzettel kapcsolatban. Lehet, a szíved most mást tanácsol, mint az eszed. Ne hagyd, hogy a félelmeid, és a bizonytalanság rossz döntésre sarkalljon! Akkor jársz el helyesen, ha a szíved szavát követed, ez az életed összes területére érvényes. Itt az ideje, hogy kilépj a komfortzónádból!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Végre elérkezett az az időszak amikor sziporkázhatsz. Ötleteid és újító terveid rendre kedvező fogadtatásra találnak. A párkapcsolatodban akár a gyermekvállalás is szóba kerülhet, de mindenképpen valamiféle elköteleződésnek vagy célkitűzésnek jött el az ideje. Fantasztikus szexuális vonzerővel rendelkezel, ez nem marad észrevétlen a környezetedben, ha megteheted használd ki ezt a kedvező időszakot!

VI.22. - VII.22

Rák

Felfordulással, izgalmakkal indulhat a heted. Akár komoly átszervezésre is számíthatsz a munkahelyeden. Nyugalomkedvelő természetedet ez elég rendesen megviselheti. Szerencsére a Halak jegyébe visszalépő Jupitertől kedvező fényszöget kap a jegyed. Ennek köszönhetően sokkal előnyösebb helyzetbe kerülhetsz, mint azt eredetileg gondoltad volna.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A Bak jegyében előre induló Plútó olyan lehetőségeket hozhat számodra, amikor megcsillogtathatod tudásodat, és megmutathatod rátermettségedet. Úgy érezheted, hogy mindenki téged figyel, ám téged ez nem hoz zavarba, sőt megadja azt a lendületet, amelytől szárnyalhatsz a siker felé. Legyél azért óvatos, mérlegelj minden döntésed előtt, mert csak így tudod a legtöbbet kihozni ebből a helyzetből.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A hét elején kissé célodat vesztettnek, szárnyaszegettnek érezheted magad és talán túlságosan is befolyásolhat mások véleménye. Minden erőddel azon igyekezhetsz, hogy harmóniát és békét teremts magad körül. Miközben nem veszed észre, hogy ez azzal járhat, hogy nem vállalod fel a konfliktusokat. Idővel ezek az elfojtott érzések dühkitörésekben és betegségben nyilvánulhatnak meg.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A hét elején döntéshelyzetbe kerülhetsz, amely igazából arról szól, hogy hajlandó vagy-e változtatni a szebb élet reményében vagy fontosabb neked a megszokott biztonságod. Igyekezz kevésbé ragaszkodni a saját igazadhoz, és köss kompromisszumokat! A hét második felében újra felszínre törhetnek a régi sérelmeid. Engedd el ezeket, inkább arra koncentrálj, hogy mi az, ami előre vihet téged!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A hét tele lesz akadályokkal, kihívásokkal, de lehetőségekkel is. Vegyél nagy levegőt, és vesd bele magad az eseményekbe. A problémáid megoldásához rengeteg segítséget kapsz a párodtól, a családodtól, a barátaidtól. Itt az idő, hogy szembe szállj azokkal a nehézségekkel, amelyek gátolnak a fejlődésben. Hidd el, sikeresen fogod venni az akadályokat, a sikerektől szinte szárnyakat kapsz!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Most nagyon fontos, hogy a lényegre koncentrálj és diplomatikusan jelöld ki a határokat, különben mások megjegyzései könnyen kihozhatnak a béketűrésedből. A héten elkezdhet körvonalazódni valami, amiről eddig azt hitted, hogy csak a mesében létezik. Az eddigi befektetett energia megtérülni látszik, de két dologra is oda kell figyelned. Az egyik, hogy ne hagyd magad eltántorítani az elképzeléseidtől. A másik: szentelj figyelmet a részleteknek!


XII.22. - I.20.

Bak

A héten a kényelmes, megfontolt tevékenységekre való hajlamod erősödik, ezért egyre kevésbé akarsz a nagyvilágban pörögni. Filozofikusan szemléled a környezetedet, és az igazságérzeted elkezd azon háborogni, ahogy a világban zajlanak az események. Ez az elengedés időszaka, ezért érdemes végiggondolnod, milyen történések nehezítik meg a jelenedet, majd ezután érdemes a tettek mezejére lépned.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ebben az időszakban kevésbé vagy barátkozós hangulatban, mint máskor. A mindennapjaidat a pénzügyi helyzeteddel való küzdelem tölti ki. Biztonságérzetedet nagyban befolyásolja, hogy mennyire érzed magad fontosnak és ezért most sokat is teszel. A párkapcsolatodban fontos döntéseket kell meghoznod, amelyek nagy hatással lehetnek az életedre. Ne siess el semmit, ez nem a kapkodás időszaka!


II.21. - III.20.

Halak

Költözés várható vagy ezzel kapcsolatos döntéshelyzetbe kerülhetsz. Túlságosan lefoglalhatnak a gondolataid, a részletkérdések lekötik minden figyelmedet, ezért nagyon hamar észreveszed azt, ami hiányzik vagy nem passzol a jövőbeli terveidhez. A sikereid hatására megnő az önbizalmad, magabiztosságod hatására sokkal jobban érvényesíted az akaratodat, nem kevés zavarodottságot okozva ezzel a környezetedben.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.
Lifestyle
A háromgyermekes anyuka története néhány éve letarolta a világot, hiszen ő volt az egyik első nő, aki arra kérte a plasztikai sebészt, hogy operáljon belőle sussexi hercegnét. A végeredmény megosztó...