Lifestyle

Heti horoszkóp: A Kos életét lezáratlan ügyek nehezíthetik meg - 2022.01.03. - 2022.01.09.

A Halak nehezen viseli a túlzott munkamennyiséget. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Vannak még lezáratlan ügyeid az elmúlt évből, amelyek gátolnak téged abban, hogy tovább tudj lépni. Úgy érzed, hogy beleragadtál egy bizonyos élethelyzetbe amiből csak nagy nehézségek árán tudsz kilépni. Most minden erődre szükséged van ahhoz, hogy megtedd a szükséges lépéseket. Ne tétovázz túl sokáig, indulj el az új élet felé, meglátod, mennyi új lehetőség vár rád.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Nehezen engedsz el dolgokat, bizonyos emberekhez és élethelyzetekhez a végletekig ragaszkodsz, az állandóság számodra az érzelmi biztonságot jelenti. Emiatt a váratlan szituációk félelemmel és szorongással töltenek el. Be kell látnod végre, hogy az élet nem egy előre megírt forgatókönyv szerint zajlik, meg kell tanulnod elengedni, azt, ami véget ért. Meglátod, rengeteg új lehetőség vár rád.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Az új év kezdetével elindulhatsz azon az úton, amely az álmaid beteljesüléséhez vezet majd téged. Most nem szabad megtorpannod, nem engedheted meg magadnak, hogy fél úton elbizonytalanodj. Már nagyon közel jársz ahhoz, amit elterveztél. Semmi nem állíthat meg, megmutathatod a világnak, hogy kitartással és szorgalommal a lehetetlennek tűnő álmok is megvalósíthatóak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Komoly kihívással kell szembenézned az új év első hetében, amelyről kezdetben elképzelni sem tudod, hogy milyen módon fogod megoldani. Szerencsére nem maradsz magadra ezzel a problémával, szeretteidre, barátaidra minden körülmények között számíthatsz. Próbáld meg kizárni a külvilágot és csak azzal foglalkozz, amit mindenképp meg kell csinálnod - ezzel némiképp megőrizheted a lelki békédet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Itt az ideje, hogy a sarkadra állj és a saját elképzeléseid szerint éld az életed, ne engedd magadra erőltetni mások akaratát, elvárásait -miközben te pontosan tudod, hogy mit és hogyan szeretnél. Attól se riadj vissza, ha ezt nyíltan kell közölnöd. Soha ne add fel az álmaidat, mert csak így tudsz olyan életet teremteni magadnak, amelyet megálmodtál.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

Az elmúlt év megtanított arra, hogy sajnos az események alakulását nem mindig tudod befolyásolni. De az adott pillanatban igenis meg lehet próbálni a legjobbat kihozni az adott szituációból. Az új év kezdetén egy olyan helyzetben találhatod magad, amikor valaki nyomást próbál rád gyakorolni. Te viszont nem törsz meg, hisz rengeteg negatív tapasztalatod van ezzel kapcsolatban az elmúlt évből.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

A héten rendkívül gördülékenyen haladhatsz a munkáddal, talán ez annak is köszönhető, hogy rengeteg segítséget kapsz a mindennapjaidban. Nemcsak a munkatársaiddal alkottok remek csapatot, de főnöködnek is feltűnik szorgalmad és lendületességed. A közeljövőben talán még előléptetésre is számíthatsz. A magánéletedben már nem alakulnak ennyire jól a dolgok, a párod mellőzöttnek érezheti magát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

A héten semmi kedved mások ügyes-bajos dolgával foglalkozni. Ráadásul a munkahelyeden az egyik kollégád túlságosan parancsolgatóan viselkedik veled mostanában. Nehezen viseled, ha bárki kizökkent a lelki nyugalmadból és az igazságérzeted is lázadozik, hogy olyan feladatot kelljen elvégezned, ami nem a te dolgod lenne. Semmiképpen ne tartsd magadban a dolgot, igenis szükség van néha arra, hogy felvállald az őszinte véleményedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Semmi okod a pesszimizmusra, ha voltak is gondjaid az elmúlt időszakban, azok már lassan szertefoszlani látszanak. Ha mindezek ellenére úgy érzed, hogy lelkileg nem vagy kellőképpen felkészülve egy újabb kihívásra, akkor jusson eszedbe, hogy az életed folyamán sokszor volt arra példa, hogy képes voltál bebizonyítani, micsoda kitartással és kreativitással rendelkezel. Jót tenne neked, ha kissé átformálnád a hétköznapjaidat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Változékony lesz számodra ez a hét, szinte minden nap tartogat számodra valami meglepetést. Ezek egyaránt lehetnek kissé kellemetlenek, de nagyon örömteliek is. Így nem csoda, hogy a hétvégére teljesen felborul a lelki nyugalmad és nem vágysz másra, mint pihenésre. Arra viszont figyelj, hogy a kihívások ne erősítsék amúgy is meglévő bizonytalanságodat és bizalmatlanságodat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

A héten az emberi kapcsolataid kerülnek figyelmed középpontjába. Itt az ideje, hogy körülnézz a környezetedben és elgondolkodj azon, ki az, akire igazán számíthatsz és nemcsak érdek köti őt hozzád. Figyelj a belső hangodra, a megérzéseidre! Ha azt érzed, hogy valaki gátol vagy hátráltat vagy a lelkesedésedet, önbizalmadat próbálja letörni, azonnal szakítsd meg vele a kapcsolatot! Haladj tovább és változtass a saját akaratod szerint.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Elképzelhető, hogy túl soknak tartod azt a munkamennyiséget, ami a nyakadba szakad az év első hetében. Minden erődre szükséged lehet, hogy tartsd a feszített tempót és a határidőket - bár tudod, hogy ennek meglesz az eredménye és az is motivál, hogy a többiek számítanak rád. A magánéletedben lehetőséged lesz arra, hogy szerelmi kapcsolatodat elmélyítsd, de ehhez nagyon őszintének kell lennetek egymáshoz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Húsvétkor a magyarok egyszerűen bolondulnak a kalácsért. Viszont vannak olyanok, amik nem a legjobb minőségűek. Van, amibe mi is belefutottunk.
Lifestyle
Egyre több az internetes bűnöző, akik ugye nem csak az OTP Bank nevében telefonálgatnak. Most egy nyugdíjast túlságosan is könnyű volt behúzni a csőbe.
Lifestyle
Ha ezt az akadályt is sikerrel veszed, jogosan lehetsz majd büszke magadra!