Lifestyle

Heti horoszkóp: A héten a Halak karrierjében sikersorozat veszi kezdetét - 2022.08.22. - 2022.08.28.

A Vízöntő egy okos döntésének köszönhetően plusz pénzhez juthat. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A legjobb amit a munkahelyi boldogulásodért tehetsz, hogy rendezed a gondolataidat. Tisztázd magadban, melyek azok a hosszú távú terveid, amelyek még motiválnak téged. Ha sikerül végiggondolnod a kitűzött céljaidat, akkor biztos támpontokat szerezhetsz. Jót tenne a szerelmi életednek, ha kimozdulnátok otthonról. A közös élmények sokat jelenthetnek mindkettőtöknek.


IV.21. - V.20.

Bika

A héten kénytelen leszel néhány dologban megváltoztatni az elképzeléseidet. Egy váratlan történés hatására kénytelen be kell látnod, hogy az eddig megszokott dolgok már nem működnek, a régi minták már nem felelnek meg a mostani terveidnek. Most sok türelemre lesz szükséged, de ha kellőképpen alázatosan állsz a változásokhoz, akkor megvalósíthatod a régóta dédelgetett vágyaidat. Bár sok most a bosszúság az életedben, de kellő humorral hamar túljutsz rajtuk.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ne várd el másoktól, hogy kitalálják a gondolataidat! A kommunikációd minősége most jelentősen befolyásolhatja a munkádat, de akár a magánéletedet is. Ha sikerül megtalálnod a közös hangot a munkatársaiddal, akkor sokkal könnyebben tudtok a továbbiakban együtt dolgozni. A családi életedben már csendesebb vagy, hiszen annyira kifárasztanak ezek a felesleges körök, hogy csak pihenésre és csendre vágysz otthon.

VI.22. - VII.22

Rák

Nem szoktál hozzá, hogy a lassú haladás útját válaszd, de most akkor leszel a legeredményesebb, ha kivárod, amíg a kezdeti lépések meghozzák a valódi kibontakozást. Az első lépéseket ehhez, már a héten megteheted abba az irányba, hogy rendezed az otthoni és munkahelyi problémáidat. A környezetedben egy konfliktus kezd kialakulni, de ne engedd, hogy most bármi elvonja a figyelmedet!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Pontosan tudod, hogy mit szeretnél elérni a munkahelyeden, tisztán látod a lépéseket, amelyek a sikerhez vezetnek. Most még kitartásod, és erőd is van ahhoz, hogy küzdj a céljaidért. Azonban nem árt jobban odafigyelned arra, hogy közben milyen módon bánsz és kommunikálsz másokkal. Ügyelj arra, hogy ne sérts meg senkit, és próbálj meg olyan megoldásokat találni, amelyek mindenkinek megfelelnek!


Szűz

Eljött az idő, hogy nyíltan felvállald a véleményedet, és belefogj a terveid megvalósításába. Amennyiben házasságban élsz, ne ragaszkodj görcsösen a régi dolgokhoz, mert ezzel falakat építhetsz magad és a párod közé. A héten próbáld meg minden figyelmedet az üzleti ügyeidre irányítani, mert rendkívül előnyös üzleti megállapodásokat köthetsz, amelyek hosszú távra megalapozhatják az egzisztenciádat.


Mérleg

A héten megpróbálod lerövidíteni a sikerhez vezető utat, ezért olyan feladatokat is elvállalhatsz, amihez nincs meg a kellő tudásod. Nagyon bízol a szorgalmadban és a kitartásodban, de sajnos előbb-utóbb be kell látnod, hogy ezúttal ennyi nem volt elég. Ahhoz, hogy megóvd magad egy nagyobb csalódástól, jobban teszed, ha időben visszavonulsz és inkább kivárod a neked való lehetőséget.


Skorpió

A héten használd azokat a kapcsolataidat, amelyek segíthetik a munkahelyi előmeneteledet. Sokan kedvelnek és szeretnek, ezért örömmel segítenek téged. Ha viszont mindenáron ragaszkodsz ahhoz, hogy egyedül boldogulj, akkor a következetes, kitartó hozzáállás lesz a nyerő. A magánéletedben izgalmas napokra számíthatsz, használd ki ezt a kellemes időszakot!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten anyagi természetű vitába keveredhetsz pároddal. A veszekedés elkerülhetetlen lesz és a kialakult helyzet nyomasztóan hat a kapcsolatotokra. Olyan kapcsolatra vágysz, ahol a partnered sokkal nagyvonalúbb és lelkesebb. Nagyon nehezen tudod elfogadni azokat a korlátozásokat, amelyeket a partnered felállított, úgy érzed, ez fojtogat téged és elveszted a motivációdat.


XII.22. - I.20.

Bak

Anyagi ügyeid akkor alakulnak jól, ha mindenáron következetes maradsz, és a sok kicsi sokra megy elvét próbálod követni. Szeretteid, családod véleményét és tanácsait érdemes lenne megfogadnod még akkor is, ha kissé elavultnak tartod a gondolkodásukat. A héten lehetőséged adódhat egy szakmai továbbképzésre. Még akkor is, ha nem voltak ilyen irányú terveid, érdemes lenne kihasználni a lehetőséget!


Vízöntő

Karrieredben most érdemes lenne kihasználnod a kapcsolataidat. Ne legyél szégyenlős, keresd fel befolyásos ismerőseidet és kérd a támogatásukat! Ha kellőképpen nyitott vagy, akkor egy váratlan pénzügyi manőver nem várt eredményt hozhat a hét második felében. Légy bátor, most nincs mire várni, a halogatással sokat árthatsz magadnak, élj ezzel a szerencsés lehetőséggel.


II.21. - III.20.

Halak

Akár egy sikersorozatot is elindíthatnál a munkádban, ha végiggondolnád, hogy mit is szeretnél valójában. Gondold végig, hogy hosszabb távon melyek a legfontosabb céljaid! Lényeges kérdés az is, hogy valóban azt csinálod, amit szeretsz? A magánéletedben nagyobb szenvedélyre vágysz, ezt mindenképpen juttasd a párod tudomására és ne azt várd, hogy kitalálja a gondolataidat!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Rengeteg nőt érint ez a betegség Magyarországon, és tilos félvállról venni. A tünetek bizony egy bizonyos ráktípus előjelei is lehetnek.
Utazás
Már nincsen sok hátra, és hamarosan beindul a szezon a Balatonnál. Azonban az oda utazóknak készülniük kell néhány éles változásra.