Lifestyle

Heti horoszkóp: A Halak régen érezhette magát ilyen boldognak - 2021.07.26. - 2021.08.01.

A Nyilas túl intenzíven reagál a dolgokra. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A héten egy időszak lezárul az életedben és egy teljesen új veszi kezdetét. Óriási fejlődésnek nézhetsz elébe, amely kedvező hatást gyakorol az anyagi helyzetedre is. Ha aktuális a munkahelyváltás, akkor azt erre az időszakra érdemes időzítened, komoly lehetőséged van a szakmai előrelépésre is. A magánéletedben viszont elkerülhetetlen lesz, hogy olyan kérdésekkel is foglalkozz, amelyekhez semmi kedved.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A hét tartogat bonyodalmakat a számodra, de nem annyira a magánéleted, mint inkább a munkahelyi ügyek területén. Pletykák, félreértések tehetik nehézzé a mindennapjaidat. Pénzügyileg viszont remek időszak elé nézel, a bolygók most a segítségedre vannak abban, hogy az anyagi ügyeidet rendezni tudd. Jó alkalom adódik arra is, hogy kibővítsd az érdeklődési körödet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten szentelj fokozott figyelmet az üzleti befektetéseidnek, de tanulj a múltbeli tapasztalataidból is, ha sikereket akarsz elérni. Olthatatlan vágyat érezhetsz az utazásra, a környezetváltozásra, és talán alkalmad is nyílhat erre. Legyél figyelmes a szeretteiddel is, szervezz velük közös programokat, jót fog tenni nektek a sok közös élmény. Ha nyílt lapokkal játszol, akkor egy értékes barátra is lelhetsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Hihetetlen energiákkal ajándékoznak meg a bolygók a héten. Ennek köszönhetően sok időt tölthetsz majd a munkáddal, különösen, ha egy új vállalkozás beindítását tervezed. Itt az ideje, hogy valóra váltsd az álmaidat. A napokban egy rövid utazáson is részt vehetsz, de csak akkor fogadd el, ha szakmai támogatást szeretnél szerezni. Most kitűnően alkalmazkodsz az új, kihívást jelentő körülményekhez.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten bátran bízz a megérzéseidben, a képességeid kiaknázásával akár még egy jelentősebb bevételre is szert tehetsz, de ehhez az is kell, hogy elég bátor legyél megvalósítani az eredeti ötleteidet. Mindenesetre a terveidet egyelőre tartsd titokban, mert nagy a veszélye annak, hogy egy irigy riválisod keresztül húzza a számításaidat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

Ha nem érzed jól magad a jelenlegi munkahelyeden, akkor is alaposan fontold meg a váltással járó következményeket, mielőtt mindent felégetsz magad körül. Ennek ellenére pénzügyileg kedvezően alakulnak a dolgaid, de csak ha ügyelsz arra, hogy ne költsd el a nehezen megszerzett plusz pénzedet. Minden most érkező ajánlattal kapcsolatban gyűjtsd össze és tüzetesen nézd át az adatokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

Ez a hét sok nehézséget tartogat számodra a munkában, de ne aggódj, a következő hét már sokkal könnyebb lesz. A hét legfontosabb feladata számodra, hogy a kommunikációdban ügyelj az őszinteségre, főképpen a kollégáiddal szemben. A párkapcsolatodban is nagyobb toleranciára van most szükséged, fokozottabban kelll ügyelned arra, hogy ne bántsd meg a párodat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

Minden, amibe csak belefogsz, az sikert fog hozni számodra - természetesen csak akkor, ha elég kitartó vagy, ahhoz, hogy végig vidd a dolgot, legyen szó munkalehetőségről, pénzügyekről vagy akár a magánéletedről. Ahhoz, hogy elérd a célod, sokat kell dolgoznod, ami tárgyalások sorozatával, kisebb-nagyobb utazásokkal vagy akár továbbképzéssel is járhat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Mostanában túl impulzívan reagálsz mindenre, ami visszavetheti a népszerűségedet a munkahelyeden. Rengeteg energiád van, ezért most bármit elérhetsz, amit csak szeretnél. Ugyanakkor legyél óvatos, a tartósan fennálló stresszhelyzet miatt nagy lehet a hibázás esélye, az irigyeid pedig csak erre az alkalomra várnak. Próbáld meg visszafogni magad, ne legyél türelmetlen és próbálj meg kedvesebb lenni a környezeteddel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A héten az érzelmeid irányítanak, szinte teljesen elhomályosítják a józan ítélőképességedet, ez a fajta túlérzékenység most sokat árthat neked. Próbálj meg a racionális énedre hagyatkozni, ha nem megy, akkor kérd ki fontos döntési helyzetek előtt egy megbízható barát vagy szakértő tanácsát. A magánéletedben most sokkal empatikusabban állsz hozzá párod problémáihoz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

A héten sokan keresik a társaságodat, de te most jobban megválogatod, hogy kivel töltötd együtt kevéske szabadidődet. Váratlan események bekövetkeztére is számíthatsz, de ezek örömmel és boldogsággal töltenek el. Főleg az anyagi helyzetedben várhatók szerencsés események. Élvezd a sikereidet, legyél büszke magadra és oszd meg a családoddal, szeretteiddel is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Szinte alig mered elhinni, annyira boldog és önfeledt érzéseket élhetsz át. Azt hitted, hogy neked ez nem sikerülhet. A munkádban régen várt elismerésbn részesülhetsz, sokat és keményen dolgoztál érte. Látod, megérte bátrabbnak lenni, érdemes volt kihasználni a kínálkozó lehetőségeket. Élvezd az életet, arra ügyelj, hogy pénzügyi kérdésekben maradj független és ne közösködj senkivel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
80 évvel ezelőtt született hazánk egyik legnépszerűbb és legtragikusabb sorsú előadóművésze, Szécsi Pál, akinek hatása mind a mai napig meghatározó a magyar könnyűzenében.
Sztárok
A walesi herceg felesége teljesen elzárkózott a nyilvánosság elől a hasi műtétjét követő időszakban. Azóta ugyan napvilágot látott róla néhány fotó, ám ezek eredetiségét rendre megkérdőjelezte a...
Utazás
Szinte teljesen biztosak vagyunk benne, hogy te magad is jártál már a szóban forgó szigeten.