5 tipp, hogy ne vágjuk tönkre a régóta várt nyaralást

A nyári szabadság sokunk számára az év legjobban várt időszaka – úgy érezhetjük, ez az egy-két hetünk van arra, hogy kipihenjük az egész éves feszített tempót. Sokszor azonban csalódottan, stresszesen és még fáradtabban búcsúzunk a vakációtól. Összegyűjtöttünk öt tippet, hogy kihozhasd a legtöbbet a nyári pihenésből.

Reális elvárások

Az ideális nyaralást sokan egy mesebeli tengerparton, tökéletes nyári testtel, színes-szagos koktélokkal és izgalmas, Insta-kompatibilis programokkal képzeljük el, a valóság azonban olykor ennél prózaibb képet fest.

Nem baj, ha nem a legmenőbb nyaralóhelyen töltjük a vakációt

Ha irreális elvárásokat támasztunk a nyári vakáció felé, könnyen csalódás lehet a vége. Ne a közösségi médiának menjünk el nyaralni, hanem saját magunknak. Nem baj, ha vannak elvárásaink, de ne omoljunk össze, ha a tengerpartból tópart lesz, és persze az sem gond, ha a nyaralásig nem sikerült leadni azt a plusz 5 kilót. A nyaralás a legritkább esetekben tökéletes – előfordul, hogy elromlik az idő, hogy leüvöltjük egymás fejét, hogy átvernek az étteremben. Ennek ellenére próbáljunk meg örülni a puszta ténynek, hogy éppen nem robotolunk és engedjük, hogy minden apró öröm felértékelődjön.

Fotó: 123rf.com

Oldalak