Heti horoszkóp: fantasztikus hét elé néznek a Bakok - 2018.11.05. - 11.11.

Végre beköszöntött az ősz, de vajon mit tartogatnak a csillagok erre az időszakra? Olvasd el a heti horoszkópod: előrejelzésünk november 5-től november 11-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Munkád fontossága előtérbe kerül, talán azért, mert kötsz egy hosszabb távon gyümölcsöző megegyezést. Stabilizálódnak dolgaid, netán kinevezésben, előreléptetésben van részed. Barátaid és párod meglephetnek odafigyelésükkel, könnyen lehet, hogy egy álmod valósítják meg, melyre pedig nem is számítasz. Még az utca embere is mintha most kedvesebb és mosolygósabb lenne – pedig csak válaszolnak a te mosolyodra!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ha bármit tanulnod kell, nagyon jól megy a tanulás. Tudsz nyugton ülni, figyelni, annak ellenére, hogy egyáltalán nem vagy „lekvár”, bármelyik pillanatban mozgásba tudsz lendülni. Elég barátaidnak egy mondatot mondani, hogy sportolj velük - jól esik a mozgás, a teremtés, a lendület. Hozzá még gyönyörű és szép is vagy, melyet nem tudsz eltitkolni. Nem is könnyű a flörtöléseket kivédened - ha egyáltalán akarod – munkatársaid nyomulnak rád.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Kár beleragadnod bánatodba, melyet párod okoz, avagy az egész világ - mely „kisiklik, rossz irányba megy, még az utcán sem lehet találkozni egy normális emberrel!”. Ha szomorkodni akarsz vélt vagy valós indokoddal, tegyél be egy érzelmes, csöpögős filmet, s legyél rajta túl minél hamarabb! Könnyeid egy idő után elfogynak, s újra a régi vagy. Az átmenetben fontos üzenetek érkezhetnek, teremtsd meg hozzá a csendet!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Magabiztos, stabil, gyakorlatias, nyugodt és nagyon bölcs vagy. Érdekes, mert pont ilyen emberekkel találkozol lépten – nyomon. Egy pillanat alatt el is repül a hét, mintha nem lennének akadályok. Pedig csak a magad tükörképét látod! Azokat az embereket vonzod be, aki te vagy. Nem is aggódsz most semmin sem, figyelsz mások határaira, de a sajátodat is kedvesen, de határozottan megvéded. Ügyes vagy!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Talán szerelmed vagy gyerekeid felé érzett csalódásod miatt menekülsz munkádba, de az biztos, hogy ott aranyba foglalják a neved. Gyakorlatias, mélységében pozitív változást hozó ötleteid, meglátásaid vannak, melyek munkatársaidat is segítik, s melyek akár még hosszútávon is hozhatják a sikereket. Ha emellé még az elvárásaidat is sikerül elengedni szeretteid felé, igazi „király” vagy!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Szerelmedre vagy gyerekeidre figyelsz a legjobban, ők azok, akik érzelmeidet lekötik. Nagyon jól kezelsz velük minden konfliktushelyzetet, talán még el sem juttok bölcsességed miatt addig, hogy kialakuljanak. Pedig akár össze is omolhatnál valaminek a csalódásában, hisz nem könnyen engeded el elképzeléseidet - otthonoddal, szüleiddel, gyökereiddel kapcsolatban – itt az ideje, hogy felnőj! Csak ügyesen!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Annak ellenére, hogy mindenkit megbabonázol szépségeddel, kedves mosolyoddal, mégis, mintha nem élnél a flörtölés adta előnyökkel, felszínes és látszat boldogsággal. Jól esik otthon lenned, rendet tenned nem csak fizikai síkon, de szüleiddel, rokonaiddal való kapcsolataidban is. Talán egy szerelem van a háttérben, ami ily kiegyensúlyozottá tesz, de az is meglehet, hogy gyerekeiddel gyümölcsöző most nagyon a kapcsolatod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Élvezed a beszédet, annak ellenére, hogy nem akarsz hosszan szólni. Ám amit mondasz, annak tartalma és bölcsessége van, lényegre törő, ahogy máskor is - nem is tudsz felszínes és hablatolós lenni. Beszélj, beszélj, írj, írj, minél több emberhez jussanak el gondolataid, szavaid! Érzed magadban az erős, pozitív vezető energiát, mutass utat az útkeresőknek! A pénzügyekben legyél éber, ott a köd megjelenhet!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Végletességed szinte követhetetlen. Egyik pillanatban gyors és türelmetlen vagy, aki egy pillanatra sem tud megállni, rohan, rohan, a másikban meg sírásba fakadhatsz ki, nagy bánatod, nagy csalódásod megbénít, mozdulni nem tudsz. Tegyél rendet! Először sírd ki magad, melyhez segítségedre lehet egy érzelgős, csöpögős film! Az elfogyott könnyek már nem terhelnek, s utána már tudsz sportolni – ismét a régi vagy!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Nagyon jól vagy. Stabil, kitartó, gyakorlatias, ugyanakkor érzékeny. Érzékeny, de nem magadra, hanem másokra, mások problémáira – igazi jó vezetőként tudod magad megmutatni. A dolgok mélyére mész le - jönnek is a nagyon jó megérzések, hallgass rájuk, belső hangod vezessen! Gondoskodó szeretetedben nagyon jó fürdeni - neked is jól esik ágyba vinni szeretteidnek a reggelit, egyszerűen csak szeretni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Fontos dolgokra érezhetsz rá, úgyhogy teremtsd meg a lehetőséget, hogy tudj egyedül lenni, valamiben elmélyedni, a titkokra rátalálni. Szenthelyedre is érdemes elmenned - fogalmazd meg, mit szeretnél, mire vágysz, kérésedet csodák követik, még ha meg is kell várnod az időt érkezéséhez. A közép megtalálása most nagyon fontos - egyik végletből könnyen eshetsz a másikba – biciklizz sokat, azt csak középen lehet!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ne vitatkozz főnököddel! Nem biztos, hogy jól látod a dolgokat, meglehet, rosszabbul jössz ki a végére, mint ha nem szólalnál meg. A pletykálkodás, kíváncsiskodás energiáit is most érdemes magadban lefülelni, könnyen be tudnak húzni kollegáid, üzleti partnereid, de családod, párod is. Barátaiddal viszont találkozz, nagyon jó hatással vannak rád, bölcsességükkel, szeretetükkel középre tudnak húzni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!