Heti horoszkóp: az Oroszlánok pénzhez jutnak - 2018.09.17.- 09.23.

Fantasztikus hét elé nézünk. Olvasd el a heti horoszkópod: előrejelzésünk szeptember 17-től szeptember 23-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Angyalok segítenek, állítanak meg nagy rohanásodban. Talán észre sem veszed, oly finoman teszik, hisz nem bosszantani akarnak, hanem féltőn vigyáznak, hogy ne menj a falnak. Ha tudatosan felkeresed szenthelyedet, találsz egy kis időt a befelé fordulásra, egész különleges érzésekben lehet részed, problémáidra hozva megoldást. Egy külföldi út is lehet az ő művük, esetleg egy tanfolyamra való hívás – ahova menj el!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Barátaid/ párod a mentőangyalaid, akiket még véletlenül se söpörj le nagy rohanásodban - érted vannak, neked jönnek segíteni! Ha főnököd felbosszant, ők, akik elsimítják ráncaidat, gondjaidat, meglepnek vágyott dolgokkal, elvisznek egy étterembe, cukrászdába. Hagyj fel most minden fogyókúrával, kicsit kényeztesd magad! Munkádban érkezhetnek sikerek, amihez szükséges az a szeretetben megivott kávé, megevett süti.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Félelmeid, önbizalomhiányod ellenére minden sikerül, amit a munkádban szeretnél elérni, s még főnöködtől is megkapod az elismerést, ami nagyon jól esik. Angyalaid vannak a háttérben, hívják fel figyelmét - a dicséret jár neked, megdolgozol érte. Nagyon jó megérzéseidre hallgathatsz, főleg céljaiddal kapcsolatban! Ne hagyd, hogy félelmeid eltérítsenek utadról, hited erőt ad, hogy végig csináld, amit szeretnél!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Nem kérdés, senki nem vitathatja el tőled, hogy angyal vagy. Tele szíved szeretettel, együttérzéssel. Mindenkinek csak adnál, segítenél, s mindezt a legtermészetesebben, minden viszonzás nélkül. Legnagyobb élvezői ennek szerelmed, gyerekeid, akik úgy nyílnak ki, mint a virágnak szirmai, ha süt rájuk a nap. Ha vágysz egy utazásra, álmodd meg, mondd el angyalaidnak, akik hozzák, megköszönve ezzel a benned levő csodát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ha vársz kölcsönt, hagyatéki pénzt, most megérkezhet. Nagy szükséged van rá, hisz otthonod pénznyelő, ezer helyre tudod tenni – csak jöjjön! Társadnak is utalhat főnöke nagyobb összeget, mely épp akkora örömet okoz, mint az előbbiek, s szerencsére teljes összhangban vagytok, mindketten ugyanazt szeretnétek. Az utakon ne rohanj, a hatóság embereivel könnyen találkozhatsz, melyet pénztárcád is bánhat!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ne félj, ne aggódj! Főleg akkor ne, ha valahol ki kell állnod, szerepelned kell! Védve vagy, vigyáznak rád, csodás előadást, nyilatkozatot tudsz adni. Ki van a háttérben? Angyalaid vesznek el minden akadályt, még az önbizalomhiányodat is át tudják alakítani hitté. Csak beszélj, beszélj, hisz nem csak tudásod nagy, de bölcsességed is segíteni tud mindenkinek, s nincs nálad boldogabb ember, ha van lehetőséged adni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Munkádat az angyalok kísérik, jönnek is a jobbnál jobb ötletek, főleg ahol művészi- és szépérzékedre van szükség. Nagyon jó diplomáciai érzéked előtérbe kerül, mosolyod újra a régi, elbűvölő, amivel minden problémát meg tudsz oldani. Ez pénzben kifejeződhet. Akár milliók is érkezhetnek számládra - sok szeretettel teli munka van mögötte, jár neked. Egy lottószelvényt azért adj fel, ami biztos, biztos, hagy jöjjön, aminek jönni kell!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Szerelmes szíved nem tudod eldugni, még a vak is látja, hogy itt valami van. Egy baba érkezése is tehet annyira boldoggá, hogy aki rád néz, elfelejti bánatát - sugárzol, olyan vagy, mint egy angyal. Igen, angyalaid vannak a háttérben, ők mozgatnak minden szálat, hozzák kívánságaidat, csak fogalmazd meg, mondd ki! Az utakon tartsd be a szabályokat, lehet oda nem ér el a kezük!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Egy angyal vagy, aki szépíti otthonát, s mindenkinek mosolyt, boldogságot hoz. Végtelen együttérzéseddel, szereteteddel gyógyítod az egész világot, öröm melletted, a közeledben lenni. Hited mindenkinek erőt ad, még neked is, amivel át tudod lépni a váratlan kiadások miatt érkező nehézségeket. Valahol belül érzed, hogy nincs olyan feladat, amit ne tudnál megoldani, hisz van erőd, ha kell, hegyeket tudsz mozgatni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Nagyon szépen beszélsz, nagyon szépen fejezed ki magad. Szinte mesélsz, öröm hallgatni történeteidet, sztorijaidat. Barátaid nem is engednek sehova, a világot velük akár meg is válthatod, csak ne hagyd, hogy a félelmek beszivárogjanak gondolataidba, megmérgezzék mondataidat! Angyalaid vigyáznak erre, de a hiúságból fakadó aggódásokat nem tudják kivédeni. Tudatosságod segíteni tud, hát használd!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Milliomos fényszögeid biztatnak egy lottószelvény feladására, bár kicsi az esély, hogy azon keresztül érkezik meg most a nagy pénz. Inkább munkádban sikerül olyan üzletet kötni, mely nagy számokban fizet, vagy főnököd jutalmazza meg munkád, amiben szíved – lelked benne van. Vágyaid így teljesülnek, talán nem tudsz olyant kitalálni, amit ne hoznának az angyalaid - meglehet szerelmed, gyerekeid által.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Akár munkádba teszed végtelen szereteted, lendületed, akár családod kapja, az biztos, hogy mindenki jól jár. Nem csak azok, akiknek adod, de te is, hisz adni nagyon jó! Szerelem találhat rád, amire már vágysz, avagy egy baba érkezése, lendületet adva életednek. A konyhában különösen jó vagy, élvezed az ott adódó alkotásokat, na meg a mosolyokat, s a jóllakottság békességét, amit családod jelez vissza.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!