Heti horoszkóp: a Mérlegek sokat hazudoznak céljaikért - 2018.08.13-08.19.

Fantasztikus hét elé nézünk. Olvasd el a heti horoszkópod: előrejelzésünk augusztus 13-tól augusztus19-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Bármilyen csalódás ér - főleg utazással, tanulmányaiddal, hiteddel kapcsolatban - tedd a helyére! Az elvárások okozzák a benned levő rossz érzést, sohasem a valóság. Ha egy úton nem tudsz menni, biztos nem véletlenül van - gondolkozz megoldásban, ha kell, keress másik utat! A kihívásoktól úgy sem ijedsz meg, talán még keresed is őket. Extrém butaságokra ne költsd a pénzed, hacsak nem meg akarod megdöbbenteni környezted!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ha gondolataidban, érzelmeidben össze vagy zavarodva, igaz hullámokban, de jönnek az aggódások, félelmek – tudatossággal, józanésszel állítsd meg őket! Tedd az épp aktuális feladatokat, ezzel védve ki őket! Csalódást okozhat egy várt kölcsön, hagyatéki-, esetleg párod pénzének elmaradása. Itt is megoldásban gondolkozz! Öröm veled beszélgetni, ha ezeken túljutsz - okos szavaid, kedves mosolyod levesz mindenkit a lábáról.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Könnyen kerülhetsz bárhol a középpontba, ami nincs is ellenedre, élvezed a figyelmet. Okosságaidat át is adod, bár figyelned kell, hogy túlzásba ne ess, ne gondold, hogy csak egy igazság van, s az nálad! A szerelem könnyen elkaphat, akár régen együtt élt pároddal is fellobbanhatnak a régi érzések. Ne támassz elvárásokat felé, hisz azokból születnek a csalódások – ismered milyen, fogadd el olyannak, amilyen!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Bármivel kapcsolatban megérinthet egy csalódásérzés, leginkább mégis utazással, jogi ügyekkel, hiteddel, tanulmányaiddal kapcsolatosak lehetnek. Ha nincsenek elvárásaid, akkor könnyebben elfogadod a valóságot, megoldásra is gyorsabban találsz. E miatt a rossz érzések miatt most nyitottabb vagy a fertőzésekre. Hogy elkerüld őket, keress egy csendes helyet - ha lehet vízpart mellett - meditálj, jógázz, ám ha sírni van kedved, sírd ki magad!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ne csinálj nagyobb problémát abból, ami talán szót sem érdemel, csak azért, mert hangulatingadozásaid egyik végletből a másikba dobálnak! Ha úgy érzed, hogy csalódást okoz neked szerelmed, vagy gyerekeidet látod józan szemmel, s fáj, hogy nem tökéletesek, nem olyanok, mint ahogy te szeretnéd, ahogy elképzelted – változtass gondolkodásmódodon! Fogadd el őket olyannak, amilyenek - nem is lesz bajod!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Családoddal, szüleiddel beszélj meg minden eddig tárolt problémát, a régi fájdalmaidat mondd el nekik, megértésre találsz most náluk, oldódni tudnak az eltemetett, fel nem dolgozott emlékek. Nem biztos, hogy nem fogsz sírni, hisz most ha valami megérint, az nagyon megérint, de ami kint van, az már nem bent feszit. Érezheted utána, mintha egy tehertől megszabadulnál, energiád ismét a tied lesz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A szerelemi céljaidért akár még mellé is beszélsz, hantázol, s mindezt oly kedvesen teszed, hogy nincs, aki ellenálljon. Hódítasz, tied minden, amit szeretnél, a másik nem lábad előtt hever. Ám ne élj vissza fantáziáddal, fantasztikus történeteid jó előadásával, ne váljon kommunikációs képességed öncélúvá! De mesélj, főleg gyerekeidnek, a gyerekeknek! Írd is le gondolataidat, hisz most csatornázva vagy a fentiekkel, csodák születnek!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A pénzedre vigyázz! Tárcádat ne a táskád tetejére tedd, utalásnál legyél éber, vásárlásnál megfontolt! Ha tele vagy ötlettel, hogyan lehetne sok pénzt teremteni, mielőtt belevágnál, beszéld át barátaiddal, akikkel talán vitába is keveredsz. Az illúziók most könnyebben elvisznek, s ha már kifolyt a pénz a kezedből, nehéz visszaszerezni. Főnököd viszont meglepetésszerűen utalhat át nagyobb összeget, ami nagyon jókor jön.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha úgy érzed, hogy sírnod kell - sírj! Ha csak szimplán szomorúság van benned, hagyd, hogy átmenjen rajtad ez az érzés! Legjobb, ha találsz egy vízpartot, ahol az érzelmek a felszínre tudnak jönni. Az sem baj, ha közben rendet teszel gondolataidban, fájdalmaidban. Vállalj felelősséget életedért, hogy minden történésnek te is része vagy - nem véletlenül érzel csalódást! Egyszer csak elfogy a bánat, s ismét a régi vagy.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Gyorsasággal, lendülettel, türelmetlenséggel teli keresel valamit, ami talán elbújik előled, de ami igencsak bosszant. Pedig most - tegyél le a titkokról, ne mélyedj bele a titkos tanítások tanaiba! Könnyen félreérheted őket, talán még rosszkedvet, rossz érzéseket is okoznak. Ha a hivatalos ügyek intézésénél akadályokba ütközöl, védd ki azokat azzal, hogy türelmes vagy – meglátod, el is tűnnek egy idő után!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Írd le egy papírra, mit kell venned, mert ha cetli nélkül mész, könnyen derülhet ki a pénztárnál, hogy nincs nálad elegendő pénz. A nagy beruházásokat se mostanra tervezd - mintha egy köd takarná el a tisztánlátásodat a pénzügyekkel kapcsolatban, becsapható vagy. Annál jobb megérzések és segítségek érkeznek családoddal, szüleiddel, otthonoddal kapcsolatban, amit másoknak adtál előző életeidben, visszaáramlanak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Oly kedves és mosolygós vagy, hogy még a hirtelen érkező hangulatváltozásaidat is elnézik neked. Persze, ez főnöködre nem vonatkozik, akivel akár komolyabban is összefeszülhetsz. Igaz, sokáig nem tart a hadiállapot, de a kevés is megviseli lelkedet. Ez szerelmeddel, gyerekeiddel kapcsolatban is előfordulhat, úgyhogy mielőtt bármi miatt kritikusan szólnál hozzájuk, sportolj egyet, avagy meditálj!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!