Heti horoszkóp: a Rákok nyissanak az újdonságra - 2018.12.10. - 12.16.

Mit tartogat ez a hűvös novemberi hét a számodra? Olvasd el a heti horoszkópod: előrejelzésünk december 10-tól december 16-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Jól esik, vagy jól esne elcsendesedni, teremtsd meg hozzá a lehetőséget! Keresd fel szenthelyedet, ahol a főnököddel való kapcsolatodra, összefeszülésre is gyógyírt találsz! Ha érzed, hogy itt az ideje egy nagyobb rendrakásnak, „akár kint, akár bent” – kezdd el, mire jönnek az ünnepek minden a helyére kerül! Előző életekből érkező segítések itt vannak, talán még angyalaidat is érzed, még ha nem is hiszel bennük.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Beszélgess társaddal, de akár az utca emberével is, akik oly bölcs mondatokat mondanak, amitől visszatér a hited, mely meglehet, valahova elbújt mostanra. Barátaiddal is találkozz, akikkel csodálatos perceket, órákat töltötök el, érzed szeretetüket! Talán még azt is kitalálják, mi a leghőbb vágyad, olyanok, mint az angyalok. Bármilyen karitatív tevékenységben nagyon jól érzed magad, jól esik másoknak segíteni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Nem kell aggódnod amiatt, hogy vágyaidról, álmaidról le kell mondanod, anyagi fedezet hiányában, mert kevés a pénz! Munkádban oly nagy sikerek érkezhetnek, melyek minden gondot megoldanak, szinte csodába illően nyílnak a kapuk! Nagyon jó megérzéseid vannak a háttérben, ha nem zárod el őket a racionális eszeddel. Angyalaid mindent megmozgatnak, pláne, ha kimondod, mit szeretnél. Tehát – mit szeretnél?

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Ne zárd be szívedet! Engedd el félelmeidet, melyek gúzsba kötnek! Bízz magadban, még akkor is, ha főnököd nem ismer el, elmarasztal, ha másképp gondolkodik, mint te, s ezt kifejezésre juttatja! Gondolj szerelmedre, gyerekeidre, ami egyből feltölt! Újult erőddel, teremtőerőd visszaszerzésével akár még be is bizonyíthatod munkádban a pótolhatatlanságodat. Egyszer csak elismernek, nincs mit tenniük!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Meglehet, le kell mondanod egy utazásod, melyet nagyon szeretnél. Lehet, hogy az akadály tanulmányaidban, jogi ügyeiddel kapcsolatban jön, de ki tudja, mi – mire jó?! Munkatársaiddal ne menj bele komoly vitákba, nem jó alulmaradni, azt gondolva, hogy nálad az egyetlen igazság! Most könnyen kerülhetsz ilyen helyzetbe, mely hiúságodat megtépázza. A várt kölcsön megérkezhet, otthonodat szépítheted.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Engedd el aggódásaidat szerelmed, gyerekeid felé, ne terheld őket velük - szinte egy zsákot teszel a hátukra! Barátaiddal se legyél szigorú, kritikus, felejtsd el az elvárásaidat, hisz mérgezed velük kapcsolataidat! Sportolj, hogy ezek a nehéz energiák ki tudjanak jönni! Középpontodat megtalálva, már csak egy dologra kell figyelned – minél többet beszélj, mesélj, hisz öröm hallgatni gyönyörű, álomvilággal teli fogalmazásod!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Földre szállt angyal vagy, ez nem kétséges. Mindenki látja, mindenki érzékeli, mindenkinek adnál, mindenkiről gondoskodnál. Nem sajnálod a pénzt, érkezik is bőven. Ha nem elég, akkor mindenképpen adj fel egy lottószelvényt, hisz angyalaid milliókat szeretnének küldeni neked! Régóta együtt élt pároddal ne legyél túl szigorú, olyan, amilyen! Ne is aggódj érte, hidd, hogy meg tudja oldani problémáit - ezzel segíteni tudod!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Meglehet, nehezedre esik a munka, jó lenne megpihenni, az akadályokat kikerülni. Nem kell aggódnod, angyalaid veled vannak - nincs olyan feladat, melyet végül ne tudnál átugrani, hatalmas „hátszeled” van! Könnyen lehet egy nagy szerelem a háttérben, avagy gyerekeid angyali szeretetének meglátása. Tiszta szívvel várják az ünnepeket, ezzel nyitva környeztük szívét is. Talán még te is elhiszed a csodás álmokat!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Engedd el csalódásaidat, lásd meg a körülötted levő értékeket! Például szerelmed, gyerekeid szeretetét, apró jelzéseiket, ajándékaikat! Gondoskodó érzelmeid nem is tudnak sokáig háttérben maradni, s ha lendületbe jössz, akkor biztosan nagyon meghitt ünnepet teremtesz családod részére. Titkok, titkos dolgok teszik izgalmassá mostani időszakod, talán te is kisgyerekké válsz, beleélve magad az eljövendő csodákba.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Meglehet, családod nehezen tűri hangulatingadozásaidat, úgyhogy próbáld azokat sporttal mederbe terelni! Ne ragaszkodj elképzeléseidhez, hallgasd meg szüleidet, szeretteidet, közösen készülődjetek, várjátok az ünnepeket! Ha hódolóid nem hagynak, ne csodálkozz! Valóban nagyon szép vagy, mosolyod továbbra is páratlan, mindenkit levéve lábáról. Meg is valósulnak álmaid, csak fogalmazd meg, mit szeretnél!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Talán már eleged van a sok kisebb útból, intézkedésekből - melyeket a hatóságok miatt kell megtenned - de ne hagyd, hogy érzelmeid uralkodjanak rajtad! Ha őszinte vagy magadhoz, élvezed a találkozásokat - mindenhol meg tudod mutatni ragyogásod, ami egyébként, ha nem bosszankodsz, jellemez. Barátaiddal találkozz, nagy formában vagytok, egymást inspirálva nagyon jó beszélgetések alakulnak ki!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Hatalmas hittel vagy az egész világ felé, te már az ünnepek lázában élsz. Nem is kevés pénzed megy el az ajándékokra, annak ellenére, hogy sok saját alkotásod is lehet, melyek tele vannak szíveddel, szereteteddel. Mindenkit felkarolsz, szervezed karitatívan a rászorulók karácsonyát. Segítőid angyalaid, s nem utolsó sorban gyönyörű mosolyod, mely már maga gyógyító energiával rendelkezik.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!