Ezek az ételtípusok kétszer gyorsabban növelik a hasi zsírt, mint bármi más

Több olyan élelmiszerfajtát lehet felsorolni, melyek rövid időn belül okoznak látványos és makacs zsírréteget a hason. Természetesen, ez nem azt jelenti, hogy végleg száműznöd kell ezeket az étrendedből, de a dietetikusok szerint a fogyasztásuk csökkentése segíthet a karcsúsodás folyamatában.

Nem barátai a fogyásnak

Néhány fontos tényezőt érdemes figyelembe venni, ha azt a célt tűzted ki maga elé, hogy megszabadulsz a hasi zsírtól – ilyen a testmozgás mennyisége, a stressz-szint, az alkoholfogyasztás és az általános étrend. Viszont nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy nincs extra gyors fogyás, így a pluszkilók egészséges, továbbá fenntartható módon történő leadása időt, türelmet és holisztikus megközelítést igényel, amely magában foglalja a különböző életmódbeli szempontokat. Ami pedig a konkrét diétát illeti, bizonyos ételfajták elkerülése vagy minimalizálása segíthet abban, hogy visszafordítsd a hasi zsírképződést, és elérd az általad ideálisnak vélt alakot. Galériánkban felsoroljuk, mely élelmiszertípusoktól óvakodj!

Nem rossz dolog egy tál cukros müzlivel kezdeni a reggelt, hiszen valljuk be, nagyon finom, viszont mivel összefüggés van a hozzáadott cukor túlzott fogyasztása, illetve a has körüli zsír növekedése között, érdemes inkább valami más napindító után nézni. A magas cukorszinten kívül a müzliből általában hiányzik a fehérje és a rost, ami azt jelenti, hogy nincsenek olyan tápanyagok, amelyek kitolnák időben a jólakottság érzését.
Kattints a további képekért!

Nem is gondolnád, mennyi érv szól a nyári fogyókúra mellett, főleg, ha rendszeresen fogyasztod az alábbi zöldségeket és gyümölcsöket, amik segítenek beindítani a karcsúsodást.

Leadfotó: 123rf

Forrás: Eat This, Not That!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Bár Kamilla rangjának hála gyakorlatilag bármit megkaphatna a világon, a királyné jelenleg nem ékszerre vagy bármilyen más drága tárgyra vágyik, hanem valamire, amit csak Károlytól kaphat meg.
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.