Lifestyle

Messziről kerüld el őket, ha kínzó hasi fájdalom gyötör: nem is gondolnád, hogy ezek is puffadást okozhatnak

A puffadás az a kellemetlen, feszítő érzés, amely sokak életét keseríti meg – néhány étel elfogyasztása után pedig különösen gyakori lehet ez a tünet. Cikkünkben felsoroljuk azt az 5 dolgot, amit mindenképpen érdemes tiltólistára tenni, ha ilyen problémával küzdünk.

Kellemetlen tüneteket okoznak

A puffadás egy nagyon bosszantó, sok ember számára azonban szinte mindennapos probléma. Azonban ha ez a kellemetlen érzés rendszeressé válik, épp ideje annak, hogy alaposan megvizsgáljuk az étrendünket, és megfejstük, vajon milyen okok állhat a háttérben – jó tudni például, hogy bizonyos ételek, összetevők is lehetnek bűnösek a bosszantó tünetekért. Részletek a galériában!

Tejtermékek Noha nem mindenki allergiás vagy érzékeny a tejtermékekre, a bennük található laktóz néhány ember esetében még így is puffadást okoz, ha nincs megfelelő enzim, ami lebontja azt.
Kattints a további képekért!

Vajon tényleg létezik a menstruációs kaki? Igen, létezik és mutatjuk, mit tehetsz ellene!

Leadfotó: 123rf
Forrás: Popsugar

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.