Lifestyle

Ez a három mesekönyv segíthet, hogy boldog gyereket nevelj

Szülőként mindannyian tudjuk, milyen hatással lehetnek a kedvenc mesék gyermekünk személyiségfejlődésére. Ez a három mesekönyv segít abban, hogy boldog, kiegyensúlyozott és elfogadó gyerekeket nevelhessünk.

Beck Andrea: A Titoktündér

Beck Andrea több kötetből álló meséjét receptre kellene felírni a családoknak. Az egyes történetek a főszereplő kisfiút érintő mindennapi eseményeken keresztül mutatják be a gyermekek által megélt leggyakoribb félelmeket, fájdalmakat, illetve bizonytalanságokat.

A történet elején Tobias még óvodás és élete egyik nagy válságát éli éppen meg – születésnapjára nem kapta meg azt a játékot, amelyre olyan régóta vágyott. Ekkor toppan be az életébe Lola, a Titoktündér, aki innentől kezdve hű társa lesz a kisfiúnak és segít neki abban, hogy feldolgozza negatív érzéseit, leküzdje félelmeit és elérje céljait. Később Tobyhoz további barátok, illetve Titoktündérek csatlakoznak, hogy együtt éljék meg a gyermekkor nagy pillanatait.

A Titoktündér segít feldolgozni a szorongásokat, fájdalmakat

A könyv nem titkolt célja, hogy a fiatal olvasókat támogassa abban, hogy felfedezzék a bennük rejlő lehetőségeket és magabiztos, boldog felnőttekké válhassanak.

Fotó: saját

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Sztárok
Metzker Viki is bekerült a nyertesek közé a Joy Social Media Award díjátadón, méghozzá a #Hallgasshazait kategóriában.