Lifestyle

Ők hárman a legfelszínesebb csillagjegyek - Velük nem érdemes sokáig szenvedni

Te köztük vagy?

NYILAS

A jegy szülötte rettenetesen anyagias, hiszen amint egy kisebb összeghez jut, azt egyből nagyzolásra költi. Ha nincs pénze, akkor kiválóan tud spórolni, ám ha van, akkor annak hamar hűlt helye lesz. Remek a szépérzéke, így inkább szeret az otthonára, vagy éppen az autójára költeni, ezt pedig előszeretettel mutogatja rokonainak és barátainak egyaránt. Sokszor irigy, féltékeny az ismerősök anyagi sikereire és pénzügyi biztonságára, ha nincs mit a tejbe aprítani, akkor hajlamos másokat hibáztatni ezért, például a gyereként, szüleit, vagy esetleg a partnerét. Lapozz a cikk folytatásáért!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....