Lifestyle

Már több ezer a halott: egy fájdalomcsillapítóval kapcsolatban adtak ki riasztást

Megdöbbentő eredményre jutott egy kutatás: több ezer ember halt meg egy bevált fájdalomcsillapító szedése után. A TWN.hu cikke szerint vényköteles szerről van szó.

Gyógyszer

Epilepsziás rohamokra görcsoldóként használják, állítólag szorongásoldó hatású és enyhíti az idegi fájdalmat - kezdi cikkét a TWN.hu, amelyben az úgynevezett pregabalin nevű szerrel kapcsolatos kutatásról számolnak be. A lap azt írja, a webbeteg.hu oldalon megjelent lista szerint közel másfél tucat gyógyszer tartalmazza itthon is, és vénykötelesek. Ugyanakkor egy angol tanulmány megdöbbentő eredményre jutott a hatóanyaggal kapcsolatban végzett kutatás során.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.