Lifestyle

Szívszaggató felvétel készült a gyászoló majmokról

Egyre többen nézik meg azt a szívszaggató felvételt, amelyen az látszik, hogyan gyászolják a majmok "elhunyt társukat", a kis robotmajmot.

Gyászolnak a majmok

A BBC One Spy in the Wild című műsorának készítői igyekeznek úgy megfigyelni az állatokat, hogy minél kevésbé avatkozzanak bele az életükbe. Éppen ezért találták ki, hogy az élőlényekhez, jelen esetben a majmokhoz hasonló kis robotokat készítenek, amiknek a szemében kamera van: azon keresztül a szakemberek végre különleges szemszögből rögzíthetik az eseményeket.

A majmok először nem igazán tudják, mit kezdjenek a robottal, később azonban már befogadják maguk közé. Jól példázza törődésüket az, hogy amikor a robot leesik a fáról, az állatok próbálnak segíteni rajta, bökdösik, de persze a szerkezet nem "éled fel". Megható, ahogy a majmok köré gyűlnek és őszintén gyászolják, hiszen szentül hiszik, hogy meghalt.

A videóért lapozz a második oldalra!

Fotó: youtube.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
Ezt a gyakorlatot bárhol és bármikor könnyedén elvégezheted, de vigyázz, mert garantáltan megedzi az izmaidat!
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!