Lifestyle

Gén kisokos: innen tudhatod, milyen színű szeme lesz a gyerekednek

Mutatjuk a párosításokat és az esélyeket!

Kitől örököl?

Biztosan már te is sokat agyaltál azon, hogy kire fog ütni a közös gyermeketek. Vajon az édesapja, vagy az édesanyja haját, szemszínét, vagy éppen mosolyát örökli majd? Azt gondoljuk, hogy 50-50 százalék, ám a kutatók ezt megcáfolták és százalékra pontosan elárulták, hogy mire nagyobb az esély. Mutatjuk a párosításokat! Lapozd fel galériánkat a részletekért!

Tehát jöjjön egy kis útmutató a kutatók esélylatolgatásaiból: Erős gének - Barna haj, barna szem, göndör haj, barna bőr, nagy orr, vastag ajkak, éles állcsont Gyenge gének - világos bőr, világos haj, kék szem, vörös haj, egyenes haj Ezeket a szempontokat figyelembe véve születtek meg a következő eredmények.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.